Onko maailman merkittävin ongelma ylisuuri väestö

 Onko maailman merkittävin ongelma ylisuuri väestö


Ei, vaan yltiökuluttava elämäntyyli suhteessa resursseihin ja vinot ylimaterialistiset arvot.

Kun pitää voida panna 30 % ruuasta haaskuuseen, syöttää viljaa punaiseksi lihaksi, varata turhalle autoilulle viljelymaata teiden alle, olla ylipainoisia jne.


Ja ei osata päättää edes onko sitä väestöä liikaa vai liian vähän.


Työvoimaa on liian vähän, kaikki mitataan plussaksi mitä enemmän yleisöä, mitä enemmän klikkauksia , mitä enemmän maksajia kun senkin mittarin pääsyy on omaisuuden keskittyminen harvoille - niin väestöä onkin itse asiassa liikaa silloin kun maksajia on liian vähän kun kapitalismi on vino ja keskittää rahat harvoille jotka ei edes tiedä mitä sille tehdä niin sitten ei anneta sitä eteenpäin ja korvamerkitään oma varallisuus ilkeydeksi ja nälkäkuolemiksi. 

Ja tietysti sekin syy että mulle kaikki heti tässä ja nyt määrittelee onko tuo toiset ihmiset sopivasti mulle olemassa, liikaa vai liikaa vai liian vähän. 


Jos minulla on bisnes niin väestöä on liian vähän jos maksajia on liian vähän, liikaa taas jos ihmiset on köyhiä, liikaa jos en saa olla rauhassa luonnossa.


Ei väestöä ole liikaa. 

Näitä on liikaa. 

Itsekeskeisiä itsekkäitä laajempia arvokokonaisuuksia ymmärtämättömiä ahneita narsisteja, materialismia, kyvyttömyyttä ymmärtää aineettomia arvoja, kyvyttömyyttä ymmärtää periaatetta että hyvä lisääntyy jaettaessa mutta pelkästään  vastaanotettsessa se ehtyy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat