Kansainvälinen demokraattisiin oikeusvaltioihin kohdistuva työnhaku

Kansainvälinen demokraattisiin oikeusvaltioihin kohdistuva työnhaku

Minulla on valmiutta ja halukkuutta demokraattisiin oikeusvaltioihin valtiolliseen innovatiiviseen kehitysneuvonantajan tehtävään.

Tehtävä voi olla kriisikonsultointityyppinen projekti, laajempi tehtäväalue tai jatkuva innovatiivisen kehitysneuvonantajan tehtävä.

Vaatimukseni ovat

1. Pitää hyväksyä kehittämäni eettis-realistinen aate kehittämiseni ydinfilosofiaksi - eettis-realistisen aatteen ydinten ollessa - A. Mitä enemmän asiassa on sekä realismia että etiikkaa sitä parempi se on ratkaisuna ja B. Etiikan peruslause on - kaikelle elolliselle kasvit, eläimet ja ihmiset mukaan lukien hyvä elämänkaari itseään, muita ja luontoa vahingoittamatta.

2. Pitää olla perehtynyt kansainvälisen blogspot . com blogini teksteihin voidakseen päätellä että minusta voisi olla hyötyä ja apua

3. Pitää hyväksyä tiukkakin kritiikkini - myös toki ilmaisen arvostustakin kuten nähty on - sekä ottaa vastaan ratkaisuehdotukseni - minä en yleensä esitä kritiikkiä ilman perusteluita ja ratkaisuehdotuksia ellei kyse ole herättävästä kehitystä liikkeelle sysäävästä kritiikistä.

4. Pitää hyväksyä että ratkaisuehdotukseni saattaa puuttua mihin vaan asiaan ja että ne ovat usein kombinatiivisia uusia näkökulmia löytäviä että myös dynaamisia jopa multidynaamisia luonteeltaan.

5. Ratkaisuehdotuksille sitten demokraattiset elimet tekevät sitten mitä tekevät niin kuin niiden tulee tehdäkin enkä niihin ratkaisuihin puutu - minun roolini ei yllä sinne.

6. Kehitysneuvonannon kohteet voi koskea mitä vaan kun kyse on asioiden ja arvoketjujen dynaamisesta organisoimisesta tai ajattelutavoista. Ja siihen voi kuulua myös valtiollisten suhteiden luova kehitysneuvonanto tai turvallisuuspoliittinen pohdinta.

7. Työkieli on englanti mutta en ole siinä kattavasti vahva joten apuna pitäisi olla niin tulkki mutta myös tarpeen mukaan asiaan liittyvää osaajaa joka perhedyttää ko alueeseen ja löytää nopeasti tietoa mitä tarvitaan sekä sihteeri. Joten minun tehtäväni olisi selkeästi asioiden luova dynaaminen prosessointi ja ratkaisuehdotusten luova kehittäminen ja esittely.

Olen siis tällaiseen haasteeseen valmis. Ja vaikka olen seuraavaksi jo 69 vuotias minun innovatiivisuuteni ja sen terävyys ei näytä mitään hiipumisen merkkejä.

Joten perehtyminen nyt siihen minkälaisia tekstejä ja innovatiivisia asioita olen kansainväliseen blogialustaani kehittänyt ja ajanut antaa hyvän mahdollisuuden harkita - olisiko minusta jonkun demokraattisen oikeusvaltion innovatiisena neuvonantajana käyttöä.

Eettis-realisti

Jussi Vaarala

28.1.2023

Jussi.vaarala@gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat