Harrastatko otsikkoyleistämistä - se on juuri sitä mitä maailmankuvaasi manipuloiva media ja sen taustavaikuttajat tuotemarkkinoijat haluaa sinun tekevänkin

Harrastatko otsikkoyleistämistä - se on juuri sitä mitä maailmankuvaasi manipuloiva media ja sen taustavaikuttajat tuotemarkkinoijat haluaa sinun tekevänkin


Pidät otsikkoa auktoriteettina jota eniten uskot - ja teet itse itsesi sokeaksi sille - että et näe otsikon ristiriitaisuuksia itse tekstin sisältöön.

Kun itse tekstissä media kertoo enemmän totta kuin mitä otsikossa väittää - saattaa jopa sisältää tekstiin totuuden joka on päinvastainen otsikon totuudelle. 

Se pitäisi tehdä laissa rangaistavaksi teoksi - johon syyttäjä tarttuu oma-aloitteisesti saatuaan siitä tiedon vaikkapa ihmisiltä - antamatta jsn:lle päätösvaltaa.

Se lienee ainoa keino - poistaa mediasta tämä ihmisten todellisuudentajua ja tietoisuutta vääristävä otsikkopopulismi.

Jonka ydin on huomiokilpailevassa mediassa - että otsikossa saa valehdella huomion saamiseksi - kunhan kertoo jutussa totuuden.

Media vetoaa puolustuksekseen ihmisten median lukutaitoon - kun kyse on median sosiopatiasta - ihmisten manipuloimisesta - rahan ansaitsemisen tarkoituksessa.

Miksi tästä asiasta pitää nostaa tällainen melu.

Siksi että olen huolissani siitä että media pilaa sekä - ihmisten todellisuudentajua - ja kykyä ajatella - että sijoittaa emootioitaan oikein realiteetteihin ja etiikkaan, sillä media tarkoituksellisesti rikkoo ja riepottelee ihmisten tunne- elämää saadakseen siitä otteen.

Että ihmisten tunne-elämä ei ole hänen itsensä - vaan median ja sen taustavaikuttajien - tuotemarkkinoijien - hallussa.

Olen osoittanut nipuittain jopa poliitikkojen kyvyttömyyttä nähdä realiteetteja ja etiikkaa ja kyvyttömyyttä ajatella loogisesti. Ja se on koitunut lähes jokapäiväiseksi puuhakseni blogissani - eikä kukaan ole kyennyt päätelmiäni kumoamaan.

Kysymys kuuluukin juuri näin - kuinka paljon olen poikkeuksellisen lahjakas ja kuinka paljon ihmiset ovat oppineet ja heidät on opetettu median toimesta - mutta myös koulussa - poikkeavan tyhmiksi heidän todelliseen kapasiteettiinsa nähden.

Eikä se älykkyys synny älykkyystestituloksesta - se syntyy siitä mikä on ihmisen suhde todellisuuteen ja sen kohtaamisen välineisiin - realiteetteihin, etiikkaan, logiikkaan, ymmärrykseen erottaa korrelaatio ja kausaalisuus toisistaan, kykyyn havaita asioiden dynamiikkoja tai niiden puutetta, kykyyn havaita asioiden arvoketjuja.

Fakta kun on tämä - ihmisellä voi olla vaikka kuinka korkea älykkyys - mutta jos hänen suhteensa ei ole edellä mainitussa mielessä kunnossa todellisuuteen - niin hänen älykkyytensä on hukkaan heitettyä ja yhtä tyhjän kanssa - tai paremminkin sanottuna - yhtä tyhmän kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat