EU:n rajoille pitäisi tehdä tämä ratkaisu

 On tärkeää että lännen rajojen ulkopuolella olevissa maissa kansalaiset oppivat ajattelemaan järjestyneesti lännen suhteen vapaan järjestymättömän ajattelun ja toiminnan suhteen. Sen pitäisi olla lännen antama "perusopetus" siihen suhtautumisessa.

Järjestäytynyt ajattelu lännen suhteen pitää olla lännen ulkopuolisten ihmisten korvien välissä valmiina - ettei sitä tarvitse enää lännessä opettaa



EU:n rajoille pitäisi tehdä tämä ratkaisu


Siirtolaisten ja pakolaisten kohtaamisen ulkoistaminen EU:n ulkopuolelle kokonaan vie lähes kaikki sellaiset ongelmat EU:sta ja kun siihen lisätään että kaikki muita kautta tulevat palautetaan takaisin samantien ja että Venäjän kautta ei päästetä EU:hun mitään Venäjän vaarallisuuden ja petollisuuden vuoksi niin asia on hyvin hallussa.

Siis niin että EU:hun ei pääse mitään muuta kautta kuin virallisen menettelun ja noiden ulkoistettujen keskusten kautta – eli lopetetaan kokonaan ilmiö EU:n rajan yli vapaasti yrittävät siirtolaiset ja pakolaiset.

Niin pitäisi olla maahanmuuttoasiat kunnossa. Ja Venäjästä ja sen tukijoista pitää tehdä rajan- ja kaupankäynnin epäilmiö. Se on mitä ilmeisin ratkaisu joka Venäjän suhteen pitää tehdä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat