Kasvavien rankkasateiden globaali teoreettinen määrä ja viherhiukkasvaikutus pitää laskea - ja aloittaa viherhiukkasvaikutusten leviämisseuranta.

Kasvavien rankkasateiden globaali teoreettinen määrä ja viherhiukkasvaikutus pitää laskea - ja aloittaa viherhiukkasvaikutusten leviämisseuranta.


 Miksi Suomen media ei kirjoita siitä mitään - onko Sahelinin alue alkanut vihertää rankkasateiden jälkeen.

Ovatko viherhiukkaset lisääntyvien sateiden myötä leviämässä maailmassa niin.

Niin että se tekee Suomen hiilidioksidin tulppaamishankkeen erittäin kalliiksi kapeakatseiseksi insinöörien pikkupuuhasteluksi - joka tuhoaa paitsi Suomen metsien luontaisen viherhiukkasmassan, tappaa metsien lajeja ja vieläpä ehkä aiheuttaa avohakkuualueiden "aavikoitumista" - kun erityisesti pohjoisen Suomen suhteellisesti voimakkaimmin kasvavat lämpötilat aiheuttavat sellaisen paahteen että sen kasvillisuus eikä edes jokien kalat ehkä kestä liikaa lämpöä ja puuttomien alueiden voimakkaan tuulen aiheuttamaa nopeaa kuivumista - jolloin iskee myös nopeasti etenevät maastopalot - jota sytyttämään ei tarvita välttämättä muuta kuin yksi rikkonainen lasipullo maastossa.

https://yle.fi/a/74-20115330

EU:n pitäisi kieltää avohakkuut ja puupellot kieltämällä Suomen aikeet tuhota Euroopan suurin luonnollinen hiilidioksidin sidonnan Suomen metsien viherhiukkasmassa - ja siinä ohessa suojellen valtaosa Suomen lajeista mitkä Suomen metsissä elää.


Toisin sanoen - kasvavien rankkasateiden globaali teoreettinen määrä ja viherhiukkasvaikutus pitää laskea - ja aloittaa viherhiukkasvaikutusten leviämisseuranta.

On saatava selville mitä viherhiukkasmassalle on tapahtumassa rankkasateiden maailmassa.

Ettei myöskään Suomi herroineen yhä edelleen lyö päätään ilmastonmuutoksen ja lajikadon mäntyyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat