Mediassa, asiantuntijoissa ja osin poliitikoissa on tapahtunut tällainen käänne

 Mediassa, asiantuntijoissa ja osin poliitikoissa on tapahtunut tällainen käänne


Että kun ei ole mitään painavaa jo ennen muualla sanotun toistoa kummempaa sanottavaa ajankohtaisista asioista - niin kuorrutetaan omaa julkikuvaa toissijaisilla ja jopa viihteellisillä ulostuloilla julkisuuteen.

Ja media toimii siinä täysin ymmärtämättömänä - ymmärtämättä mitä tekee - tai sitten taktisesti julkisuutta manipuloivana välikätenä.

On alettava luomaan listaa keillä poliitikoilla, asiantuntijoilla, toimittajilla ja somevaikuttajilla on aidosti painavaa sanottavaa.

Minä olen ottanut tavaksi välillä nostaa blogissani esille toimittajia joissa oikeaa otetta asioihin. Mutta myös niitä joilla ei ole.

On minun vielä alettava samaa tekemään asiantuntijoista. Ensimmäisenä julkisuuskuvan hoitoaallokon päälle näyttää nousseen Mika Aaltola. Johon on koko ajan alkanut painaa leimaa enemmän ja enemmän toisarvoisessa julkisuudessa esiintyminen asiaroolinsa kustannuksella.

Hyvänä esimerkkinä päinvastaisesta on ollut Matti Vanhanen.

Voisi luonnehtia - harvoin esillä ja aina asiasta.

Ihmisten pitäisi ruveta olemaan tarkkana tästä asiasta - media ei osaa - sille käy kaikki mikä myy. Siksi Suomen media on aivan liikaa halpamediaa - joka ei edes erota mikä on painavaa todellista sanottavaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat