Ei Suomen kansaa pelasteta sillä että maahanmuuttoa estetään ja hankaloitetaan


 Jussi Vaarala, tarjolla presidentinvaaliehdokkaaksi


Ei Suomen kansaa pelasteta sillä että maahanmuuttoa estetään ja hankaloitetaan


Vaan sillä että suomalaisten syntyvyyttä nostetaan ja lapsiperheiden hyvinvointi taataan.

Sillä vasta siten saadaan kasvatettua Suomeen suomalaisten oma positiivinen perheiden hyvinvoinnin dynamiikka.

Suomesta puuttuu ja on tapettu lapsiperheiden terve tuloista riippumaton kasvupolitiikka.

Tämä on asia jota ei näytä edes vasemmistopuolueet ymmärtävän - saati perussuomalaiset ja kokoomus - jotka nyhrää tällaisten pikkumitättömyyksien kanssa - kuten oleskeluluvan peruuttaminen kolmen kuukauden työttömyyden jälkeen ja kansalaisuuden saamiseksi edellytettävän maassaoloajan pidentäminen.


Kun Suomella on viimeisiä vuosia estää Suomen kansan sukupuuton kehittyminen sellaiseksi prosessiksi että sitä ei voi enää hallita.

Ja pääpahantekijä Suomen työntämisessä suomen kansan sukupuuton kuiluun on Suomen talouselämä - joka on saanut iskostettua poliitikoihin perustuslain tasoisen käsityksen että lapset ja lapsiperheet on talouselämän kulu.

Ja että kaikki mikä on julkista sektoria on talouselämän ja talouskasvun kulu ja syyllinen siihen että talouskasvu hoipertelee. Ja että julkinen sektori saa ikuisesti olla syyllisyydentuntoisen kiitollinen siitä että julkinen sektori on edes olemassa. Kun päinvastoin julkisen sektorin loivat talouselämästä riippumattomat poliitikot - eikä talouselämä - joka on aina päinvastoin nirhannut ja vihannut julkista sektoria todellisuudentajuttomissa idioottimaisissa asenteissaan. Kuten tekee tänäkin päivänä jokaikinen hetki.

Suomen talouselämä ei muutenkaan ole kyvykäs ymmärtämään kansantalouden syvimpiä dynamiikkoja vaan se seilaa niiden suhteen samantasoisilla pinnallisilla  kevytaallokoilla kuten MTV3 mediana. Joka on keveä pintasilaus siitä minkä muut mediat ymmärtää paljon syvemmin.

Siksi politiikan pitää ruveta määrätietoisesti ohjaamaan talouselämää - kun se ei itse osaa tehdä sitä vaan toimii jatkuvasti kansantalouden ja Suomen sukupuuttoa aiheuttana tuholaisena.

Björn Wahlroosin varjo on ruma ja pitkä - ja ulottuu Suomen sukupuuton toteutumiseen saakka.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat