Ovatko nämä Venäjän kostoluontoisia tuskan korahduksia kolmesta tiedostetusta tappiosta

Ovatko nämä Venäjän kostoluontoisia tuskan korahduksia kolmesta tiedostetusta tappiosta

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/venajalta-poikkeuksellinen-eskalaatio-ja-muutos-strategiassa-tutkija-kertoo-odessasta/ce65259b-8508-4451-a89d-a72d178d1ade

 1. Siitä että Venäjän kyky kestää taloudellisesti sota yhdessä sen kanssa ettei se vaikuttaisi venäläisten hyvinvointiin on romahtamassa. Jota vahvistaa se että drooni-iskut etsivät aukkoja Kremlin puolustuksessa päästäkseen lopulta läpi.

Erityispiirteenä se että lasten tasolle ulotettu sotilaskoulutus muistuttaa kovin Hitlerin sotilaspukuisten pikkupoikien poskien puristelua bunkkerinsa pihamaalla vähän ennen itsemurhaansa.

2. Siitä että Venäjä on joutunut kerta toisensa jälkeen kuittaamaan pettymyksen että entiset ystävät ja ennen alistuneet kääntävät selkänsä - Serbia, Kirgisia, Moldova...joka sarja jatkuu päätyen lopulta Kiinaankin saakka joka minkään muunkaan maan kanssa ei halua enempää tahrata mainettaan Putinin mielipuolisuuksiin.

3. Siitä että Putin tajuaa että rintama etelässä murtuu lopulta läpimurroksi Mustallemerelle saakka - jolloin Krim on kaikkea ihan jotain muuta kuin lomapaikka tai edes turvallinen Venäjän laivaston tukikohta - josta Ukraina pommittaa niin Krimin sillat kuin laivastonkin yksi kerrallaan upoksiin.


Venäjä on murenemassa kaikin tavoin tappioonsa. Jota täydentää se että Lukasenkakin lopulta tajuaa kääntää selkänsä ja pettää Putinin.

Sodan loppuminen on hyvinkin mahdollista ennen vuodenvaihdetta. Jo sekin kertoo että kohta on kaikki menetetty kun jo tukialustenkin upottamiseen käytettyjä ohjuksia käytetään Ukrainan kaupunkien pommituksiin. Niitäkään ohjuksia ei ole loputtomiin ......

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat