Saksassa unohdetaan että Ukrainan suurin ongelma on nyt - valtavat miinakentät

 Saksassa unohdetaan että Ukrainan suurin ongelma on nyt - valtavat miinakentät


Jotka estää kaiken suurimuotoisen panssarihyökkäämisen.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009740441.html


Siksi Ukrainan täytyy nakertaa pienillä ryhmillä Venäjän puolustukseen reikiä ja reittejä -  tuhoanalla Venäläisten asemia ja juoksuhautoja ja mm miinoja raivaamalla.

Että sitten pääsee niitä reittejä myöten hyökkäämään panssareillakin Mustallemerelle saakka.

Länsi on mokannut koko ajan aseavun niin laadun kuin ajoituksenkin kanssa - niin että ukrainalaisten sotaa on ohjannut enemmän se kun mikään muu.

Kun oli talvi ja kova maaperä niin ei heti viime vuoden lopulla toimitettu massiivisia määriä panssareita että Ukraina olisi voinut painaa niillä läpi.

Ja kun tuli rospuuttoaika niin Venäjä ehti askarrella sinä aikana sellaisen miinakentän että läpi et tule.

Ja nytkään ei ole toimitettu niin massiivisia määriä miinanraivauskalustoa kuin pitäisi olla - että saadaan Leopardien mentäviä reikiä. Niitä jos mitä pitäisi olla nyt hirmuiset määrät.

Ja kun muuten mentäisiin panssarit edellä ja jalkaväki perässä - niin nyt mennään jalkaväki edellä ja panssarit perässä. Kun ei muuta miinakenttien vuoksi voi.

Ja miksi pienissä ryhmissä - siksi että ukrainalaisten jalkaväen taso on ihan eri luokkaa kuin venäläisten joka nostaa noiden pienten ryhmien tehon huippuunsa.

Ukrainan paras asia on sen jalkaväen taso. Vaikka se ei osaa kaikkia kikkoja niin se menee rohkeasti maltilla harkiten ja hätäilemättä tuhoaa venäläisten asemia.

Ja nyt sitä huipputaistelijajoukkoa ei muut aselajit tue - koska länsi ei osaa niitä toimittaa sillä hetkellä kuin pitäisi.

Länsi tässä asiassa on organisoitumaton kahvikuppiensa ääressä - ei ukrainalaiset aseet käyttövalmiina kädessä.


Ja kun Ukrainan jalkaväki on asemat vallannut - niin millä venäläiset ottaa ne takaisin - ei millään kun siihen he pystyisivät vain jalkaväellä joka on heillä heikompaa. Jota venäläiset yrittää paikata lisäämällä jalkaväen määrää.


Siksi lännen kenraalien pitäisi keskittyä nyt tämän Ukrainan taktiikan tukemiseen - mm suomalaisilla viuhkapanoksilla jotka voi panna vallattujen juoksuhautojen etupuolelle - että kun venäläiset tulee isolla joukolla niin viuhkapanos niittää ison joukon 150 metriin asti lukemattomilla hauleilla. Niin että viuhkapanoksia ukrainalaisilla pitää olla paljon - sehän on kuin mini Himars. Ja lisäksi miinanraivauspanoksia että ukrainalaiset saavat aina raivata niitä miinoja. Kun ovat niiden äärellä.


Siis - kun ukrainalaiset valtaa venäläisten asemat jalkaväellä - niin siinähän on tärkein tavoite saavutettu - koska sitä jalkaväkeä joka on venäläisiä taitavampia on vaikea saada jalkaväellä sieltä enää pois. Ja se että jalkaväki valtaa asemat ja linnoittautuu siihen on tärkein saavutus siinä että maa-alueita halutaan vallata.

Siksi Ukraina tekee juuri oikein niin kuin sen pitää tehdä noissa olosuhteissa.

Ja antakoon länsi vielä paljon niitä tykistön täsmäkranaatteja joilla ukrainalaiset voi tuhota venäläisten tykkejä tykki per laukaus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat