Miksi avohakata metsiä, tuhota monimuotoisuutta ja lajeja - palvomalla kertakäyttöisyyttä missään kuluttaja- ja yrityslogistiikoissa.

 Miksi avohakata metsiä, tuhota monimuotoisuutta ja lajeja - palvomalla kertakäyttöisyyttä missään kuluttaja- ja yrityslogistiikoissa.

https://yle.fi/a/74-20082319

Kun voidaan luoda varmastikin sellainen lasi- tai lasi+muovipohjainen pakkausjärjestelmä joka kestää, on kevyt ja on helppo niin säilyttää kuin pestäkin.

Hiekkaa on maapallolla loputtomiin - samoin leikkaamalla öljyn käytöstä kaikki haitallinen pois ja lopettamalla puun käyttö logistiikkaan kokonaan - saadaan aikaan logistiikka- ja pakkausarvoketjuja jotka kestää minkä tahansa kriittisen tarkastelun.

On hölmöä hysterisoitua öljypohjaisuuteen niin - ettei sen käyttöä tavalla jolla voidaan sitoa sen haitallisuus pois - esimerkiksi lasin kanssa - voi nykyään enää ajatellakaan.

Hysteria ja psykopaattinen tunteettomuus liikuttaa aivan liikaa maailmaa haitallisella tavalla - etenkin siksi että hysteerisyyteen ja psykopaattiseen tunteettomuuteen ei edes yritetä puuttua. Vaikka niiden haittavaikutukset on usein ilmeisiä.

Ja hyvät keinot panna hysteria ja psykopaattinen tunteettomuus aisoihin on käyttää - etiikkaa, realismia ja dynaamista arvoketjulogiikkaa.

Kun niitä ei käytetä pomppii ajattelu hysteerisesti ja psykopaattisesti asiasta toiseen - kykenemättä näkemään niitä monimuotoisia yhteyksiä joita dynaaminen arvoketjulogiikka voi tarjota.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat