Lihavuuslääkkeen korvaamisen ytimessä on ruokailun itsekurin puutteen ulkoistaminen ja kallis kulu valtiolle.

Lihavuuslääkkeen korvaamisen ytimessä on ruokailun itsekurin puutteen ulkoistaminen ja kallis kulu valtiolle.


 On tolkutonta että lihavuudesta maksetaan lääkekorvausta - jonka paras lääke on ruoka-annoksensa puolittaminen - aterioilla ei neljää lihapullaa vaan kaksi, ei kahta leipää vaan yksi, ei kolmea palaa sokeria kahviin vaan yksi.

Eikä mikään valtion korvaama lihavuuslääke - jonka ytimessä on ruokailun itsekurin puutteen ulkoistaminen valtiolle.

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-224061

Kommentit

edgar# sanoi…
Morgen
Hyvä kenen tahansa kokeilla "pakollista".....kuten kortisonin syöntiä pari kuukautta(sairauteen).....tai sitten jotain neuroleptejä ynnä muita mielenterveysnappeja vaikka vuoden verran........ja sitten kun paino on noussut n 20kg....niin kysyä tätä aihetta uudelleen.
Ihminen kai pärjäisi vaikka vedellä ja suolalla...ja jollain turnipseilla, mutta joo... EHkä lihavuus-esto-nappeja vain esim sokeritautisille tai kenellä on oikean ja hyväksyttävän syyn kanssa- aihetta saada kiloja pois.

Monisairailla tms..... jos kehon ulkopuolella läskiä, niin sitä lienee sitten myös sisäpuolella...........ja pitkässä juoksussa noiden läskien kanssa, saanee ilman esim viinaa.........niin maksakirroosin, mikä lienee muiden ongelmien kanssa listoilla.
Ja moinen ruoan puolittaminen :-) esimerkkinä>>>...........sopii lähes kaikkeen mitä ihminen tekee--- ylinopeuksista sitten minne suuntaan tahansa. Missä on kansalaiset, ketkä tekevät kaiken "oikein" heheh....

terv: no2need

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat