Euroopassa syntyy isoja jakolinjoja

Euroopassa syntyy isoja jakolinjoja


 Macron teki olympiatuli kädessään ja olympiarenkaat kaulassaan itsensä naurunalaiseksi.

https://yle.fi/a/74-20010573/64-3-222168

Ja Scholz häärii Kiinan kanssa saadakseen Saksalle hyödyt Kiinasta ja Venäjältä - ja päästäkseen Euroopan johtavaksi valtioksi niiden tuella taklaten Yhdysvallat Euroopasta ulos ja Ranskan syrjemmälle.

Pohjolan valtioiden pitää tiivistäytyä keskenään ja solmia suhteita Venäjän rajavaltioihin - sillä ne on poliittista kauppatavaraa Scholzille. Ja niille käy huonosti jos Pohjola/Yhdysvallat, Britannia, Alankomaat ja kenties jopa Japani tue niitä.

Kieroilu on mittavaa - Pohjolan ja Venäjän rajavaltioiden kannattaa ymmärtää se ja tiivistää suhteitaan Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja Alankomaihin.

Sillä ne saattavat olla lopultakin Pohjolan turva. Sillä Yhdysvallat viimeksi haluaisi menettää jalansijan Pohjolasta Euroopassa jota myös Britannia ja Alankomaat tukee. 

Keskiseen Eurooppaan saattaa syntyä ruma kuvio joka saattaa Saksan ja Ranskan aiheuttamana synnyttää tilanteen että koko Pohjola kuittaa itsensä ulos EU:sta sillä Scholzin vehkeily-Saksan kanssa halutaan olla yhtä vähän tekemisissä kuin Turkin kanssa.

Joten Yhdysvaltojen ja Britannian ykkösetu on lujittaa suhteet Pohjolaan äärimmilleen ja Pohjolalla niihin. Se on nyt Yhdysvaltojen paras visio Euroopassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat