Kokoomus taisi menettää kymmeniä tuhansia kannattajia kun Orpo panee 3 miljardia kotiseutunsa rataan ja miljoonia raviratoihin - mutta vei ulkomailla asuvilta eläkeläisiltä oikeuden kansaneläkkeeseen.

 Kokoomus taisi menettää kymmeniä tuhansia kannattajia kun Orpo panee 3 miljardia kotiseutunsa rataan ja miljoonia raviratoihin - mutta vei ulkomailla asuvilta eläkeläisiltä oikeuden kansaneläkkeeseen.

Arvohoipertelua Orpon hallitukselta.

Jännä nähdä putoaako eläkeläiskokoomuksen kannatus 5 prosenttia ja bensapersujen 6 prosenttia.

Pysyykö hallitus pystyssä kesäänkään asti.


Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.g



Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.


Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

https://www.ku.fi/artikkeli/4998494-rikkaalta-viedaan-20-euroa-kuussa-koyhalta-jopa-700-li-andersson-eika-tassa-viela-kaikki

" Hyvätuloisten verotus kevenee edelleen 1000 euroa vuodessa. Ja pienipalkkaisilta viedään jopa 700 euroa kuukaudessa.Se siitä oikeudenmukaisuudesta, vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kiteyttää facebookissa keskiviikkona pääministeri Petteri Orpon (kok.) johtaman porvarihallituksen tuoreet kehysriihipäätökset.

Andersson laskee, että uusien päätösten seurauksena kaikkein hyvätuloisimpien tuloverotus kiristyy korkeintaan 330 euroa vuodessa.

– Tämä tarkoittaa, että yli 14 000 euroa kuukaudessa tienaavien verotus kiristyy kuukaudessa noin 28 euroa. 10 000 euroa kuussa tienaavan verotus kiristyy noin 20 euroa kuussa. Kansanedustajan palkkiotasolla verotus ei kiristy ollenkaan, hän luettelee. "




Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #4123401

Itseäni on elämä kohdellut varsin hyvin ja olen hyvin toimeentuleva. En saa KELA:sta mitään. Asun kuitenkin Kanarialla puolet vuodesta eli osoite Suomessa. Tunnen populaatiota täällä ja vanhemmasta päästä on kyllä tiukalla eläkkeellä olevaa ja heihin varmaan tuo koskee. He ovat paljolti juuri sen takia että täällä tulee toimeen sillä minimieläkkeelläkin.

En oikein ymmärrä mistä tuo säästö on laskettu.

0
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #4123531 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #4123523

    Joo, se on hallitukselta katala temppu joka ajaa ihmiset myymään loma-asuntonsa ja jäämään loppuiäkseen Suomeen.

    Joka synnyttää vihaa ja katkeruutta noiden ihmisten läheisissäkin monta sukupolvea.

    Orpon hallitus on katkeruuden viljelijä- ja ihmisten elämän pilaaja hallitus. Eikä siellä välkkyjä ministereitä ole yhtään.

    Hallitusten kaikkien aikojen pohjanoteeraus

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat