Nollakorkopolitiikan peruste - raha nollakorolla - on dynaamisen työstä ja aikaansaamisesta palkitsevan yhteiskunnan ja talouselämän tunnus

Nollakorkopolitiikan peruste - raha nollakorolla - on dynaamisen työstä ja aikaansaamisesta palkitsevan yhteiskunnan ja talouselämän tunnus


 Eikö ole parempi - että rahan määrä kasvaa työsuoritteesta tai luonnon kasvutapahtumasta - kuin siitä että on olemassa vain kaksi asiaa - raha ja aika. Joilla on vain ulkoinen olemus työn ja luonnon kasvutapahtuman - ei niiden sisäinen olemus.

Näin ollen raha ja sen määrän kasvu pitää irrottaa ajasta - ja kytkeä työhön tai luonnon kasvutapahtumaan.

Rahalla olisi siis vaihdannan välineen rooli - mutta ei mitään rahamäärän kasvuedellytyksiä sillä että se raha seisoo vain pankissa.

Rahan ja ajan kytkentä toisiinsa korolla - siis on pysähtyneisyyden ja omista tekemisen ansioista riippumattoman vaurastumisen tunnus.

Kun taas raha nollakorolla - on dynaamisen työstä ja aikaansaamisesta palkitsevan yhteiskunnan ja talouselämän tunnus.


Ps. Suurten ikäluokkien suurten perintöjen saajien pitää elää aurinkorantaelämäänsä perintörahojaan käyttämällä - ei niistä saamillaan koroilla.

Pankkitilien korothan ovat välikäsisiivujen ottajia kansantalouden työn ja luonnon kasvun arvoketjuista - siis passiivista loisimista kansantalouden aktiviteettiarvoketjuissa.

Erityisen rumaksi tämä kuva tulee vielä kun suurten ikäluokkien jälkeisistä suurista perinnöistä ei pitäisi maksaa perintöveroakaan.

Jolloin perintöjen saajista tulee tahtomattaankin kansantalouden aktiviteettiarvoketjujen suhteen tuplaloisia - suhteessa kansantalouden menneisiin aktiviteettiarvoketjuihin kuin nykyisiin ja tuleviinkiin.

Jolloin kansantalous ja sen oikeaa työtä tekevät maksaa kalliisti siitä että jotkut lojuu ilman omaa ansiotaan - pelkän pankkikoron ja perintöjen verottomuuden syystä - aurinkorannoilla,


Ps2. Kansantalousvastuullisen ja sen aktiivisuudesta huolehtivan perinnönantajan pitäisi määrätä testamentissaan omaisuutensa pysyvästi nollakorkoiselle pankkitilille - josta saa nostettua kuukausittain vain tietyn määrän rahaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat