Saarikko puhuu perustavanlaatuisesti syvällisesti

 Saarikko puhuu perustavanlaatuisesti syvällisesti


Yle

Jakamattomasta ihmisarvosta ei voi tehdä kompromissia. Se ei ole keskiarvo, se ei ole poliittista taktiikkaa. Se on maailmankuva, yhteiskunnan perusta ja sydämen sivistys, joka yleensä kotoa opitaan. Se on kykyä asettua sellaisen ihmisen asemaan, joka lapsesta asti kuulee, että on väärän värinen, väärästä maasta kotoisin tai uskoo väärin. "

Kurvinen lataa samaan laariin

Yle

Kurvisen mukaan muun muassa 1,5 miljardin leikkaukset sosiaali- terveyspalveluihin kertovat siitä, että nykyinen perussuomalaiset on unohtanut juurensa maaseudun puolue SMP:ssä.

– Riikka Purra on sanonut, että politiikassa ei tarvita empatiaa. Tämä on todella kaukana alkiolaisesta ajattelusta, Kurvinen viittasi keskustaliikkeen aatteelliseen isään Santeri Alkioon. "


Onhan se aivan hirveä syväepäeettinen ajatus - ettei politiikassa tarvittaisi empatiaa.


Leena Lauren #3964786 

Empatiaa tarvitaan, mutta ei valtion johtamisessa. Jos aletaan ketätä säälipisteitä niin silloin ollaan kaltevalla pinnalla.
Saarikko voisi katsella omia sotejuttujaan , jotka ovat sutta ja sekundaa ja vievät Suomea alaspäin kun lehmän häntä.Pääasia rouvalle taisi olla ne hillotolpat mitkä saatiin aikaiseksi, viis sairaista ja vanhuksista!

+3
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3964803 Kirjoittaja  Muokkaa
    Vastaus kommenttiin: #3964786

    Ei voi vaikuttaa siihen miltä ihmisistä asiat tuntuu ellei tiedä miltä ne tuntuu ja syitä miksi ne ihmisistä siltä tuntuu – ihmisten käsitys syistä on aika useinkin sellainen ettei se tavoita oleellisia syitä ja ne pitää analysoida muita kautta esiin. Ei ihmiset ole usein sen parempia ongelmanratkaisijoita kuin poliitikotkaan ja usein ongelmiensa luojia on siinä missä kaikki muutkin – siihenkin pitää päästä empaattisesti kiinni.

    Ilman empatiaa järjestynyt yhteiskunta ei ole edes mahdollista.

    0
Jari Rusanen #3964870 

Antti Kurvisen suuren mieltymyksen turkistarhaukseen ja siis eläinrääkkäykseen tietäen hänen puheensa vaikuttavat kovin ulkokultaisilta. Sen sijaan, että tämä Suomen tunnetuin ”turkistarhaaja” olisi huolissaan lintuinfluenssan leviämisestä tarhoilla ja niistä ties mihin, mies höpöttelee itsestäänselvyyksiä asioista, joihin ei pysty suoraan vaikuttamaan. Turkistarhojen turvallisuuteen pystyisi, muttei niin tee, koska panostukset siihen voisivat ehkä mahdollisesti lisätä kustannuksia.

Viis siis pandemiavaarasta, kunhan vain tarhaajien voitot saadaan maksimoitua.

0
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3964893 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3964870

    Sehän on hyvä että kepu puhuu empatiasta – se sitoo heitä siihen – niin että heitä voi kritisoida asiasta niin kuin teet.

    Se että sanoo Purran tapaan ettei empatiaa tarvita – ei velvoita persuja empatian suhteen mihinkään – kun sitä ei persuille edes käsitteenä poliittisesti ole.

    Jos sinä koet että empatia on tärkeää – niin luulisi sinun kavahtavan sydänjuuria myöten siitä – että 20 prosentin puolue sanoo ettei politiikassa tarvita empatiaa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat