Mutta oppiiko Iran Venäjän tavoille - että se voi tehdä mitä tahansa ilman että siihen vastataan voimalla opettavalla tavalla

 Mutta oppiiko Iran Venäjän tavoille - että se voi tehdä mitä tahansa ilman että siihen vastataan voimalla opettavalla tavalla

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221812

Lännessä on vallalla sitä oppia että kun se on kehittyneempi ja vahvempi niin sen pitää sietää enemmän - niin kuin Venäjän suhteen on lännen käytös on osoittanut. Länsi ei tee mitään tehokasta Venäjän terroristiselle imperialismille - kuten Tauruksilla Kertsin silta kappaleiksi.

Ja sitten heikommat tahot käyttää sitä hyväkseen.

Myös Gazan tapauksessa - että kun Hamas teki joukkomurhaa Israelin puolelle - niin lännessä oletettiin ettei Israel tee mitään - ja kun Israel vastasikin kunnolla - niin häly nousi siitä - mutta ei Hamasin tekemästä joukkomurhasta.

Iranille pitäisi tehdä kerralla kunnolla selväksi että Iranin terroristien vahingonteon roolia ei hyväksytä ja että se tulee kalliiksi Iranille. Eikä myöskään sen Ukrainan vastaisia toimia.

Kai lännen johtajat edes sen vähän osaavat.


Ps. Kun huthit yrittää upottaa lännen rahtilaivoja - niin miksi länsi ei upota Venäjän rahtilaivoja rahtaamassa aseita Pohjois-Koreasta Venäjälle.

Kommentit

Heikki sanoi…
Oli sen verran kova hyökkäys, että pakkohan siihen on jotenkin vastattava. Muuten luulevat liikoja. Miten?
Jussi Vaarala sanoi…
No surkea yrityshän se lopulta oli. Jos Iranin kyky on tuota luokkaa niin pieni vastushan se on. Lännen pitäisi kai vaan estää Iranin Venäjän aseistaminen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat