Tämä on perussuomalaisten laastari- eikä tautioppiulkopolitiikkaa

 Tämä on perussuomalaisten laastari- eikä tautioppiulkopolitiikkaa


Yle:


"  Pakolaissopimukset uhkaavat Suomen turvallisuutta

Suomen sisäistä turvallisuutta uhkaa perussuomalaisten mukaan erityisesti laajamittainen maahanmuutto Afrikasta ja islamilaisista maista. Se aiheuttaa yhteiskuntarauhaa horjuttavia taloudellisia ja sosiaalisia ongelmia sekä rikollisuutta.

Perussuomalaisten mukaan nykyiset pakolaissopimukset mahdollistavat “massiivisen elintasosiirtolaisuuden” maanosasta toiseen.

Suomen etu on puolustaa sääntöperusteista kansainvälistä järjestelmää, mutta sopimusten ei tule olla kansallisen turvallisuuden ja edun kanssa ristiriidassa, perussuomalaisten ohjelmassa todetaan.

– Suomen kansallista turvallisuutta ja suvereniteettia ei tule missään olosuhteissa uhrata vetoamalla esimerkiksi ideologisesti värittyneeseen ja laajennettuun käsitykseen ihmisoikeuksista.

Mahdollisena esimerkkinä tällaisesta tilanteesta esitetään laittomien siirtolaisten marssittaminen itärajalle Venäjän toimesta. Tällaisen maahantulon estäminen on Suomen oikeus eikä turvapaikanhakuoikeus saa mennä tämän edelle.

Perussuomalaisten mukaan Suomen on pyrittävä samanmielisten maiden kanssa uudistamaan niitä kansainvälisiä sopimuksia, jotka rajoittavat kohtuuttomasti kansallista liikkumatilaa. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat