Kulttuuria kannattavien yritysten, johtajien, talouselämän päättäjien ja poliitikkojen pitää aktivoitua NYT tukemaan kulttuuria

 Kulttuuria kannattavien yritysten, johtajien, talouselämän päättäjien ja poliitikkojen pitää aktivoitua NYT tukemaan kulttuuria


Miksi.

Siksi - että ne jotka ei halua yhteiskunnassa kulttuuria - toimii sekä avoimesti ja vieläkin enemmän kulisseissa - että kulttuurin ja sen toteutumisen taloudelliset ja muut mahdollisuudet eivät toteutuisi. Sen suuntaisia päätöksiä tulee tarkemmin analysoituna niin talouselämän kuin politiikankin päätöksissä solkenaan. Mutta myös median - kuten Ylen.

Jos kulttuurin kannattajat eivät nyt aktivoidu - niin kulttuurin elintila tulee kapenemaan rajusti.

Hyvä esimerkki miten korkealta tasolta ja karkeasti lyödään kulttuuria - on se miten suurten instituutioiden omistama metsäyhtiö Tornator murjoi avohakkuilla upean korkeatasoisessa käytössä olevan kaivoskonserttipaikan konserttien kannalta käyttökelvottomaan kuntoon.

Joka lähentelee tekona luokkaa tekoa - että Olavinlinna töhritään fuck you graffiteilla siellä pidettävien oopperajuhlien takia.

Kulttuurin vastustajien otteet ovat karkeat. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat