Lännen täytyy katsoa Venäjän sotakehittelyjä tasoa korkeammalta - ja motittaa ne joka puolelta.

 Lännen täytyy katsoa Venäjän sotakehittelyjä tasoa korkeammalta - ja motittaa ne joka puolelta.


https://yle.fi/a/74-20052187

Miksi. Ja miten.

Siksi että Venäjä on militaristis-imperialistisena mistään säännöistä, laeista ja sopimuksista piittaamattomana äärimmäisen vaarallinen.

Silti Venäjän sotakilpavarusteluun ei pidä sinänsä lähteä mukaan - sillä se olisi mukaan lähtemistä samaan militaristiseen imperialismiin.

Sen takia lännen pitää katsoa Venäjän touhuja korkeammalta tasolta - motittaa se kaikilla mahdollisilla tavoilla rahaliikenteestä teknologiaan, Venäjän tulojen tyrehdyttämisestä Venäjän tukijoiden rankaisemiseen.

Ja Venäjän rajojen vastaisten lännen valtioiden varustaminen niin että niillä on nopeaa iskukykyä heti syvälle Venäjälle jos Venäjä hyökkää lännen valtion kimppuun. Putinin hallinto pitää sotatoimin määrätietoisesti kaataa jos Putin ryhtyy avoimeen sotaan länttä kohtaan. Siksi lännen pitää myös maalittaa kaikki strategiset kohteet Venäjällä jo nyt - se on vain täysin loogista tilanteesta jossa nyt ollaan.

Venäjän sotaisuus pitää siis tehdä äärimmäisen kannattamattomaksi paitsi Venäjälle itselleen niin myös sen tukijoille. Paino sanalla äärimmäisen.

Siksi on myös luonnollista että Ukraina - jolla on siihen Venäjän totaalisen hyökkäyksen kohteena täysi oikeus - tuhoaa Venäjän öljy- ja kaasutuotantoa ja vienti- infraa - niin että Venäjän tukijat saavat rangaistuksen siitä että ruokkivat omaa taloudellista etuaan hakiessaan - ihmiskunnan kenties pahinta petoa koskaan - Putinia valehtelevine hallintoineen. Ja että Venäjän tukijoita pitää muutenkin rangaista.

Periaatehan on se - että maailma voi olla vaikka kuinka moninapainen.

Mutta saatana yksikään napa ei saa olla sellainen kuin Putinin Venäjä.

Kiinan Xin ja Intian Modin täytyy olla täysiä ääliöitä jos tätä yksinkertaista lännen vaatimusta eivät ymmärrä - ja osallistu siihen pian vaikka asevoimin - että tämän hetken Hitler - Putin saadaan hallintoineen nopeasti tuhottua.

Ja jos Kiina ja Intia ei näin selväsanaista asiaa ymmärrä - ne legitimisoivat Putinin keinot normiksi - ja silloin jos maailmansota syttyy - ovat siitä syypäitä Kiinan Xi ja Intian Modi - kaksi itsevaltiasta - jotka hyväksyivät sen että Putinin toimintatapa on normi.

Me luisumme siitä lähtökohdasta loogisesti sodan ihmiskuntaan ja maailmansotaan. Ja Intian Modin touhukkaana miehenä on turha valittaa kun Intiassakin räjähtelee kranaatit. Sitä sai Modi mitä tilasi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat