Menevätkö avohakkuut näin historiaan. Alkavatko institutionaaliset tahot ostamaan metsiä yksityisiltä metsänomistajilta suojelu- ja jatkuvan kasvun metsänhoidon käyttöön

 Uusi kommentti

Taasen puhutaan muiden metsästä seurakunta ja kunta he ovat ei yksityis metsän vaan jonkinlaisen kolhoosi metsän haltioita kunnes valta vaihtuu.
Taasen tavalliset metsän omistaja jotka omistaa jotain alle 150 ha ei kannata harrastaa päälliharvennusta vaan päätehakkuu on aukko tai simenpuuasento. Päåtehakkuu tuo tilin metsänomistajalle. Blogisti joka ei omista metsää omien sanojensa mukaan olisi sosialisoimassa yksityisten metsiä. Jo perustuslaki suojaa yksityisen omistuksen.

0
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3866749 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3866741

    Nyt menee ihan vinksalleen.

    Pitäisi osata nyt erottaa toisistaan metsien suojelun välttämättömyys – ja se miten metsänomistajat saa metsästään tuloja.

    Näen mahdollisena sen vision että institutionaaliset tahot vireytyvät ostamaan yksityiltä metsänomistajilta metsät pois suojeluun ja jatkuvan kasvatuksen metsänhoidon käyttöön.

    Sopisiko se menettely

  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3866764 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3866759

    Minusta tuo että instotuutiot ostavat metsiä suojeluun ja jatkuvan kasvun menettelyyn näyttää välttämättömältä yksityisten metsänomistajien änkyräasenteiden vuoksi metsien välttämättömään suojeluun – koko maailmassa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat