Demokratioiden pitää perustaa - demokratioiden turvaamisliitto ja sen osana demokratian turvaamisjoukot

Ongelmat ovat kaikin tavoin niin suuret että ongelmien ohikatsomisen mukavuusmatkustusluokkaan ei ole kenelläkään enää varaa



 Demokratioiden pitää perustaa - demokratioiden turvaamisliitto ja sen osana demokratian turvaamisjoukot



Fakta on jos me annamme diktatuurien vyöryttää Putinin tapaiseen kieroon tapaan valtion toisensa jälkeen diktatuuriensa alle - niin sitten me vasta lirissä ollaan jos diktatuurit vyöryttää sekä Afrikan että Lähi-Idän haltuunsa.


Minusta se on niin että demokratia ja sen arvot velvoittaa - muutakin kuin kaivamaan entistä syvemmän poteron ja valamaan entistä paksumman kannen sen päälle.


Siksi pitää minun olla paitsi diplomatian, kaupan ja konsultoivan keskustelun tasolla aktiivinen - niin myös ainakin korkean sotilaallisen valmiuden tasolla.


Niinkin että. Demokratioiden pitää perustaa - demokratioiden turvaamisliitto ja sen osana demokratian turvaamisjoukot - mutta yhteisöön pitäisi kuulua myös taloudellisen, diplomaattisen ja demokratia vs diktatuuri keskusteluvaikuttamistoiminta.


Tämä tietysti edellyttää että demokratioiden talous velvoitetaan paitsi ympäristö- niin myös diktatuurien ehkäisytietoiseen toimintaan - sillä puhtaasti rahanahne talous on se joka rikkoo ja mitätöi ja puhkoo eettisiä arvorakenteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat