Eikö tämä ole epäeettistä moralistista liioittelua - että pahimmillaan ihmisen työt, ammatti ja elämä tuhotaan seksuaalisen kiinnostuksen vuoksi aikuisiin ihmisiin

Eikö tämä ole epäeettistä moralistista liioittelua - että pahimmillaan ihmisen työt, ammatti ja elämä tuhotaan seksuaalisen kiinnostuksen vuoksi aikuisiin ihmisiin


Eikö Aku Hirviniemi voisi ja olisi syytäkin haastaa työtilaisuudet peruneet tahot oikeuteen suhteettomiin mittoihin paisuneesta moralistisesta liioittelusta.

Onko siinä jotain vikaa perustuslain mukaan että ihmisellä on seksuaalisia haluja. Vaikka hän saattaisi ilmaista niillä jotain muutakin kuin seksuaalisia haluja.

Onhan tämä tilanne aivan järjetön.

Tässähän ylitetään moralismilla laki sillä että työt perutaan pelkkien seksuaalisten halujen ilmaisemisen vuoksi.

Saatana sentään ettei ihminen saa ammattinsa työnsä jne menettämättä sanoa ihmiselle että sinä kiihotat minua - haluaisin panna sinua.

Suomestahan on tullut yhtä joustava ja eloisa kuin 30 asteen pakkasessa paskakasaan pystyyn jäätynyt talikko.

https://yle.fi/a/74-20061825


Täytynee ilmeisesti ottaa tehostetun julkisen kriittisen tutkimisen kohteeksi ne työnantajatahot - jotka ova moralistista paskasakkia lipoen sortuneet moralistiseen ylilyöntiin.


Kuten Helsingin kaupunginteatteri ja Oulun teatteri - ne kun syyllistyvät eettisesti arvioiden ihmisen työtilaisuuksien ja ammatin tuhoamiseen. 


Mitä eettistä arvoa - etenkään arvovaltaa - sellaisilla teattereilla on esittää mitään sellaista ohjelmistoa joissa käsitellään etiikkaa ja moraalia. Saatana,


 Se kun on fakta että moralistit ovat Suomen alhaisinta juoru- ja panettelusakkia. Jonka touhuissa ei ole kyse etiikasta vaan moralismista.

On aivan eri asia harrastaa eettistä kritiikkiä kuin moralismia.



Tällä menolla muuten Suomen naisista tulee sellaisia - ettei heissä ole mitään aidosti seksuaalisesti kiinnostavaa - vaan heistä on tullut moralistien määrittelemiä epäyksilöllisiä epäseksuaalisia klooneja. Jotka yrittää olla mukaseksuaalisia vilauttelemalla julkisuudessa sitä sun tätä.


Jotka ei sytytä muuta kuin pihavalot liiketunnistimella.

 

Sanon minä - asiantuntija kaikkien muiden asiantuntijoiden - Suomen miesten - joukossa.

 

Hyvää pikkujoulua vaan kaikille !


Suomalaisen keskustelukulttuurin selkäkipuoireyhtymä


 Monille ihmisille käy usein niin että kun he niksauttavat jotenkin vaikkapa jotain nostaessaan ristiselkänsä - niin heille tulee pitkäksi aikaa selkä kipeäksi ja lantiokin vääntyy kivun vuoksi vinoon.

Mutta mistä se kipu tulee - luin joskus että se tulisi siitä että niksahtaneen kohdan ympärillä oleva lihaksisto koettaa vakiinnuttaa selän suojaksi sellaiseen asentoon että niksahtanut kohta voi parantua - mutta samalla ne lihakset myös jäykistyvät ja tulevat kivuliaaksi ja joustamattomiksi tuon jäykistymisen vuoksi. Ja sitten ihminen keskittää paljon huomiotaan tuohon kipuun joka myös rajoittaa normaalia elämää.


Ja suomalaisessa keskustelukulttuurissa käy juuri samoin

- ilmaantuu traumaattinen kipukokemus

- keskustelu jäykistyy kipukohdan ympärille joustamattomuudeksi

- joustamattomuus korostuneine kipukynnyksineen ehkäisee normaalia elämää

- se pyrkii jäämään normaaliksi elämäksi että ollaan jäykistyneitä kipukohdan ympärille

- ja mikä pahinta - menetetään kontakti ja ymmärrys siihen - mitä on se normaali elämä ilman kipukohdan ympärille jäykistymistä 

- eikä lainkaan enää keskustella siitä - sen normaalin elämän näkökulmasta - mikä on joustava, realistinen ja terve rajankäynti niihin asioihin jotka ovat eri syistä yhteiskunnan ja elämän kipukohtia 

- eikä asioissa päästä mitenkään eteenpäin kun käsitykset ovat jäykistyneet dogmaattisella tavalla kipukohtien ympärille niin että ne dominoi 

- ja saavat suhteettoman painoarvon - muiden asioiden suhteellista painoarvoa tuhoten

- kun ei palauteta ihmisten tietoisuuteen minkälaisia asioita ihmisissä ja heidän vuorovaikutuksessaan on ja usein estetään se hyökkäämällä dogmaattisella kipukohtamoralismilla sitä käsitystä kohtaan että on sitä normaaliakin elämää ilman kipupisteitä - ja toiseksi unohdetaan sekin että normaaliin kuuluu myös niin erehtyminen kuin anteeksiantokin.


Tällaisiksi kansakunnan jäykiksi dogmaattisiksi selkäkivuiksi on Suomessa muodostunut mm seksuaalisuus ja ihmisten vuorovaikutus sen suhteen. On kadotettu se että tottahan toki ihmiset on seksuaalisia - ja osoittavat kiinnostusta toisiaan kohtaan kuka hienovaraisemmin kuka kömpelömmin. Ja nyt se on aidattu dogmaattisella moralismilla sen vangiksi.

Ja mediastakin on tullut dogmaattisia moralisteja tyydyttävä ilmiantoverkosto epäilyttäviä tekoja kohtaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat