Samoin kun asumistuet vääristää asumisen tervettä kysyntä-tarjontaa - niin yhtälailla työssäkäyvien edut vääristää samaa asiaa

Samoin kun asumistuet vääristää asumisen tervettä kysyntä-tarjontaa - niin yhtälailla työssäkäyvien edut vääristää samaa asiaa 



Ja nostaa keskiluoķkaiset hyvinvoivat eduilla - vieläkin paremmin hyvinvoiviksi - valtion etutuetuksi talouseliitiksi.

Ja se on tosi väärin että eduilla tuetaan niitä joilla muutenkin menee hyvin - ja etenkin - joilla on varaa itse maksaa kaikki heille eduilla tuetut asiat - kuten polkupyörät.

Joista eduista muut ei saa mitään vaan joutuu vaan maksamaan veroissaan nekin - keskiluokan etueliitin tuet.

Tässä asiassa on sekä anteeksiantamatonta poliitikkojen typeryyttä niin myös muita kohtaan kohdistuvaa veristä vääryyttä.

Niin että nilkoista vaan ylös ja ravistelemaan keskiluokan etueliittiä - että varisee näkyviin mitä etuja he tukina saavat - ja pystyvätkö he ostamaan tuloillaan - ja omaisuudellaan, heillä kun omaisuuttakin on eniten - eduilla tuetut asiat. 

Jos pystyvät niin miksi heitä pitää tukea eduilla.

Sehän on sama kuin annettaisiin kainalosauvat valtion kustantamana niille joilla ei ole jaloissa mitään vikaa. Heko heko sellainen valtion talouspolitiikka,

Lisäksi koko asia tekee keskiluokkaiset lopulta omahyväisiksi ahneiksi - joilla järjen eettinen kulku romahtaa heti kuratasolle kun heidän eduistaan puhutaan - ihan säälittää mihin eettiseen ryhdittömään regressioon he välittömästi romahtavat kun kyseenalaistetaan heidän etunsa. Selitys poikineen sinkoilee joihin he eivät usko itsekään - niin se vaan rahalla saadaan ihminen valehtelemaan itselleen.

Ja jos tuo etiikan regressioporukka luetaan sitten vaaliuurnien ratkaisijatasoksi niin ei ihme missä lirissä Suomi on - kun se nojaa poliittista tasoaan tuohon eettiseen regressioon.

https://yle.fi/a/74-20061572

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat