Suomeen on - oikeuskanslerin ja oikeusasiamiehen tekemättä mitään - syntynyt kaksoistuomiojärjestelmä

 Suomeen on - oikeuskanslerin ja oikeusasiamiehen tekemättä mitään - syntynyt kaksoistuomiojärjestelmä



Jossa kuvaannollisesti käräjäoikeuden ulkopuolella odottaa tuomion jälkeen - oli se tuomio langettava tai vapauttava - moralistien joukko - joka joko pieksää tuomitun eri instituutioiden moralistien kanssa - tai silittää tuomitun päätä hyvittelyksi tuomiosta.

Ja moralistien tuomio populististen instituutiomoralistien toimeenpanenana kohdistuu myös - tuomitun työhön, ammattiin, perhesuhteisiin, koko elämään - tuhoten ne.

On luokatonta - että siinä missä käräjä-, hovi- ja korkeimmat oikeudet sekä oikeuskansleri ja oikeusasiamies edustavat tuomioissaan - myös ne hyväksyen tai niitä korjaten - oikeusvaltiota - niin moralistien jatkotuomioihin puuttumatta - oikeusasteet, oikeuskansleri ja oikeusasiamies edustavat - oikeusvaltion tuhoamista.

Tilanne on mennyt niin törkeäksi - että on ilmennyt tapauksia - joissa oikeus jopa ilmoittaa moralistien tuomion julkisuudessa - OLEVAN OSA TUOMIOTA.

Meillä on Suomessa ollut jo pitkään niin luokaton oikeuskansleri ja oikeusasiamiesinstituutio ettei mitään määrää.

Nehän näyttävät olevan ihan eksyksissä oikeusvaltion peruskysymyksistä - jopa niissäkin tapauksissa - joissa oikeusasteissa on ilmaistu julkisuuden olevan osa oikeusvaltion tuomiota.

Jolla linjalla oikeusvaltio on käytännössä antanut MORALISTISEN SYYTTÄMIS- JA TUOMIOVALLAN MEDIALLE. Sillä media on se väline - on se media mediana tai media somena - joka pieksää uhreja moralistien välikätenä - median sillä ansaiten suuret rahat. Miksi medialle ei ole annettu siitä vahingonkorvaustuomioita.

Ja median on kaikki vahingonkorvaustuomiot välttäen - taloudellisista tuomiostahan media piittaa mutta ei eettisistä yhtään - annettu oikeusvaltion toimesta SUOJAUTUA SYYTTEILTÄ OIKEUSVALTION ITSELLEEN KAAPPAAMISESTA JULKISEN SANAN NEUVOSTON TAAKSE.

Vaihtakaa jo lopultakin oikeuskanslerin ja oikeusasiamiehen viraston henkillstö - henkilöihin - jotka ymmärtää oikeusvaltion perusasioita - tarttuu niihin - ja saa aikaan niissä sitä mitä niiden pitää aikaansaadakin.

Lisäksi - Julkisen sanan neuvosto pitää lakkauttaa - oikeusvaltion perusteiden rapauttajana - moralistien kasvualustana - niin kansassa kuin media- ja toimittajajoukossakin. Ja sananvapauden pitää perustaa ihan joku muu instituutio kuin vain medioiden täydellisesti valtaama JSN.

Nykyisessä tilanteessahan oikeusasteet, oikeuskansleri ja oikeusasiamies sekä mediahan ovat Suomen epäeettisyyden leviämisen ilmiselvä valtaväylä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat