Tällaista on urheilumaailma nykyään - näköjään kansainvälisestikin.


Tällaista on urheilumaailma nykyään - näköjään kansainvälisestikin. 


 Eikö urheilu voisi mediasta saamillaan kohutuloilla rahoittaa itse hiekkalaatikkonsa niin valtioiden ei tarvitsisi rahoittaa urheilun hiekkalaatikkobisnestä lainkaan. Sehän on helppoa - urheilujärjestöt myyvät vain urheilijoita juorulehtien kohteeksi.

Kun psykologit, psykiatrit ja sosiologit lopultakin tarttuvat analyyseineen ilmiöön nimeltä nykyurheilu niin siitähän saa rahaa. Vai ehtikö jo hiihtoliitto ideaan tarttua ennen kuin esitinkään sitä. Möikö jo hiihtäjän sauvojen paiskomisen medialle.

Tilanne täytyy olla jo niin - että eduskunnallinen poliitikkoja seuraa epäuskoisina mitä nykyurheilu on - tulosurheiluna sitä - että sauvojen paiskominen pääsee kv lehdistöön - se on siis tulos - julkisuus onnurheilun tulos. Suomi siis menestyy hiihtourheilussa - vai eikö - kun 45 vuotias jo uran jättänyt kävi kisoissa pesemässä Suomen hiihtokärjen. Mikä se taso onkaan sen julkisuustason takana.

Eikö siellä urheilupiireissä jo joillakin okseta koko touhu. Kun irvokkuus on saavuttanut jo etovuuden tason ainakin ulkoapäin katsoen.


Yle

" Oliko Iivo Niskasen käytös noloa ja lapsellista? Nyt jyrähti Perttu Hyvärinen – ja tarjosi piikin hiihtokansan suuntaan

Iivo Niskasen raivokas reaktio on ollut lauantaina suuri puheenaihe myös kansainvälisessä mediassa. Suomalaishiihtäjät Perttu Hyvärinen ja Vilma Ryytty ymmärsivät reaktion täysin. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat