Tämän vuoksi sähköpyörä on jättiläismäinen ihmiskunnan keksintö

Tämän vuoksi sähköpyörä on jättiläismäinen ihmiskunnan keksintö


 Uusi kommentti

Kävin joulunpyhinä kaksi parintunnin lenkkiä auraamattomalla metsätiellä ilman sähköpyörää. Lunta ei ollut kuin reilu 20 senttiä,ja sekin pehmeää pakkaslunta. Pystykorvankin annoin juosta vapaana.
Paikoin metsätie kulki läpi kuusikon,jossa oli 3-5 kiintokuution kuusia. Ja muutenkin koko matkaltaan talousmetsien läpi.
Minua kun kiinnostaa tuo eettis-realistisuus,niin osaisitko sanoa täyttääkö tuo kahdeksan kilometrin lenkki sen kriteerit?
Vai pitäisikö hommata sähköpyörä?

0
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3801332 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3801325

    Ei moitittavaa, ihan kaunista eettis-realismia luonnon virkistyskäyttönä.

    Ei siihen sähköpyörää tarvita.

    Siihen tarvitaan jos on vaikeuksia kävellä pitkiä matkoja metsätiellä tai avarilla poluilla sen takia kun ottaa polviin.

    Sähköpyörä on siihen aivan vallankumouksellinen ratkaisu – siinä paino jakautuu viiteen pisteeseen jalkojen sijaan, sähkö auttaa vastamäissä ja taakan kantamisessa ja ihan helposti ajaa metsätietä ja metsäpolkuja parikymmentäkin kilometriä eikä tunnu missään. Kun kävellen ei tulis mieleenkään lähteä edes kymmentä kilometriä kävelemään.

    Siksi sähköpyörä on luonnossa liikkumisen eettis-realistinen vallankumous minullekin joka olen toukokuussa jo sentään 69 vuotias.
    Jumakeuta ja painan kymmeniä kilometrejä pitkin teitä ja polkuja monta kertaa viikossa kesäaikaan ja lämpimänä keväänä ja kesänä.

    Pitää käsittää tämä asia että osaa asettaa sähköpyörän siihen jättiläismäiseen yleishyödylliseen asemaan ikää katsomatta joka sillä on.

    Sähkö pyörä on valtava keksintö ihmiskunnalle

Sähköpyörä antaa ihmiskunnalle huikean vapauden liikkua hyvin luonnonläheisesti pitkiäkin matkoja - ja kuljettaa rahtisähköpyörillä vaikka koko perheen mukanaan. Korvaten auton huikealla tavalla monella tapaa.

Sähköpyörässä on sisällään valtava liikkumisen vapauden ideologia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat