Siirry pääsisältöön

Tämä asetelma jää vallitsevaan hetkeen kiinni ja puolitiehen ellei katsota mitä tulevaisuussuuntautuneisuutta on 10 miljardilla tehty

 Tämä asetelma jää vallitsevaan hetkeen kiinni ja puolitiehen ellei katsota mitä tulevaisuussuuntautuneisuutta on 10 miljardilla tehty


On onnetonta että maan suurin sanomalehti Helsingin Sanomat lankeaa tällaiseen näkökulmalapsukseen.

Ikäänkuin budjetoitu raha olisi irrallaan sen arvotarkoitusperästä. Kun nimenomaan kriisissä pitää tavoitella uusia aikoja eikä juuttua kaivamaan nykyistä asioiden poteroa entistäkin syvemmäksi.

On surkeinta mahdollista talouspolitiikkaa tuommoinen ajattelu. Oikeistohan ei osaa arvotarkoitusperäistä talousajattelua ollenkaan. Miten niin talousälytön puolue kuin kokoomus voisi olla pääministeripuolue.

Ihan kuin yltiöpihi talon isäntä jolle kaikki hankinnat on järjetöntä tuhlausta - mutta ei tietenkään tuhlausta se raha joka talon isännälle ulkoapäin kertyy.

HS:

Valtiovarainministeriön tekemä erittely osoittaa, että hallituksen vuosille 2020–2023 tekemistä harkinnanvaraisista menolisäyksistä yhteensä runsaat 15 miljardia euroa liittyy pandemian hoitoon ja Venäjän hyökkäyksestä aiheutuviin varautumismenoihin.

Sen sijaan yhteensä yli 10 miljardia euroa hallitus on eduskunnan siunauksella käyttänyt aivan muihin kohteisiin. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat