Onko ministeri Essayah (krist) harkinnut 200 jääkarhun kaatokiintiötä, strutsin, kolibrin ja riikinkukon metsästyskiintiötä sinihain kalastuskiintiötä.

 Onko ministeri Essayah (krist) harkinnut 200 jääkarhun kaatokiintiötä, strutsin, kolibrin ja riikinkukon metsästyskiintiötä sinihain kalastuskiintiötä. 

Ja 15 sääsken, 30 mäkäräisen, 6 paarman ja 50 polttiaisen tappokiintiötä ylä-Lappiin.

20 sääsken tappokiintiöitä parvekkeille ja 60 terasseille.

Yöllä saa tappaa vain sytytettyään valot 6 sääskeä mutta ei niitä joilla peräpää pullottaa ilmeisesti verta - sillä seinään tapettuna se jättää jäljen joka saattaa herättää kylässäkävijöissä murhaepäilyitä vaikka ei ole varmaa onko kyseessä kiivastuksissa tehty "saatanan inisijä" tappo vaiko oikein murha jossa suunnitelmallisuutta osoittaa lehden kääriminen rullalle. Jos ei lehtiä ole niin tablettia ei saa hesarin korvikkeena kääriä rullalle eikä läpsäyttää sääskeä läppärin väliin sillä se on teknologian väärinkäyttöä. 

Kiintiö-Essayah saisi lisää meriittiä kaikkien aikojen kiintiöministerinä sillä että säätäisi kesäksi kesäkuusta syyskuuhun lämpömittareihin pakolliset ala- ja yläarvot 23°C ja 28°C. Jolloin Suomessa olisi joka kesä joka päivä joka paikassa ihanne kesäsää. Se toisi runsaasti matkailua.

Lisäksi Kiintiö-Essayah voisi myös säätää keski-iän 75 niin ihmiset eläisivät vanhemmiksi ja kruununa Kiintiö-Essayahin uralle voisi sopiva olla syntyvyyden säätäminen vakioksi tarpeeksi korkealle niin saadaan syntyvyys ja huoltosuhde kerralla kuntoon.

Essayahille pitäisi perustaa Orpon hallitukseen haave- ja unelmaministerin pesti - kehittämään itsensä toteuttavia profetioita.

Saisikohan Kiintiö-Essayah siitä profeetan arvonimen. Joka olisi kristillisessä liitossa arvonimenä kuin arkkiatri lääketieteessä. Mutta kun arkkiatreja voi olla vain yksi niin yhdestä profeetta arvonimestä saattaisi syntyä kristillisissä blondin ja brunetten tukkapöllykisa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin