Orpo ja kokoomus saisi mitä syvimmin hävetä jatkuvaa Marinin ja Marinin hallitusviisikon syyllistämistä siitä missä taloudellisessa jamassa nyt ollaan.

 Orpo ja kokoomus saisi mitä syvimmin hävetä jatkuvaa Marinin ja Marinin hallitusviisikon syyllistämistä siitä missä taloudellisessa jamassa nyt ollaan.

Kysymys kuuluu - onko Orpon hallitus kohdannut sellaisia valtavia talouden polvilleen panevia iskuja kuin Marinin hallitus

1. Ensin tuli valtava talouspudotus koronan muodossa.

2. Sitten tuli Venäjän hyökkäys Ukrainaan joka pudotti Suomelta Venäjän markkinat ja myös venäläisten tuomat matkailutulot.

Ei.

Olisiko Orpon hallitus niistä selvinnyt.

Ei.

Ja nyt oikeisto toimii Marinia kohtaan täysin samoin kuin jotkut vasemmistoradikaalit 50 v sitten jotka syyllistivät sotaveteraanit.

Nyt Orpo oikeistolaisineen syyllistää Marinia väistämättömistä talousseurauksista ja siitä että tuli korona ja Venäjän hyökkäys.

Olisiko Orpon hallitus voinut toimia oleellisesti toisin että rahaa paloi teit mitä vaan.

Ei.

Tämä kertoo että Orpon ja oikeistolaisten inhoamat sotaveteraaneja sodasta syyllistäneet vasemmistoradikaalit - onkin nyt inhottavaksi tilalle asettuneet  Orpo oikeistolaisine hokemalaumoineen vailla analyysikykyä - vaikka se analyysi heille valmiina tarjottaisiinkin.

Orpon Turun rataa voisikin verrata pienemmässä mittakaavassa Siperian rataan jonka rakentamisessa kuoli miljoonia ihmisiä.

Ehkä me voimme alkaa kutsua Turkua Pikku-Siperiaksi - ja nimittää Orpo Pikku-Siperian tsaariksi.

Ei naiset unohda Marinin kohtelua - he tulevat poliittisina aaltoina.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin