Puolueiden kannatusmittauskatsaus

 Puolueiden kannatusmittauskatsaus

https://yle.fi/a/74-20096107

Li Anderssonin äänivyöry ei ollut yksittäinen sattuma - se oli vasemmistoliiton juurevamman nousun nousun alku - paikka kolmanneksi suurimpana puolueena häämöttää

Kokoomuksen eettis-ailahteleva kaikki varakkaille-arvopohjainen sekorationaalinen ratkaisutilkkutäkki ei kanna, Orpon tunnin egorata Turkuun on puolueeseen pintaa syvemmälle tuhoa aiheuttava kirjanpainaja-toukka.

Demareiden yleislinja-aneeminen ja -ponneton poliittinen pikkukikkailu ei toimi - pikkunirhaaminen vailla näkemys- ja argumentointi-ylivoimaa on seisahtanut vaihtovedetön lammikko.

Persut saa epärealisminsa ja epäeettisyytensä taakat reppuunsa eikä kestä sitä.

Keskusta kuopii edelleen samaa musta-valkoaatettaan kykenemättä nykyhetken realismivaatimuksiin.

Vasemmistoliitto kantaa asiallisuudellaan mutta ei kauan jos sen kannoissa  ei ole uutta asiaa.

Vihreiden tosiasiassa yhden aatteen tarina hiipuu kun sen ympäristöaate liukenee muihin puolueisiin miten kullekin eri tavoin väärenneltynä. Etenkin kun Suomessa vihreät siirtymät on ilmiselvää petosta objektiivisilla mittareilla - Suomi on viherarvojen valehtelija. Eikä tartu edes niihin hyviin ratkaisuihin joita tarjotaan.

Suomi ei elä metsästä - Suomi elää metsän tuhoamisesta.

Rkp on yleispolitiikan varakkaiden länsirannikkopuuhastelija.

Kristillisissä kristillinen etiikka on degeneroitunut poliittiseksi populismiopportunismiksi varakkaiden mukakristillisyydeksi. Kirkon pitäisi tehdä pesäero kristillisiin.

Liike nyt on tokaisupuolue.

Paras innovatiivinen näkemys- ja argumentointikyky - kilpailukykyisenä kansainvälisestikin - on minulla, eettis-realismillani ja innovatiivisuudellani. Enkä ole edes puolue.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin