Siirry pääsisältöön

Ei työtaistelut isossa kuvassa vaaranna henkiä vaan se että hoitajille ei makseta palkkatasoa joka heille kuuluu

 Ei työtaistelut isossa kuvassa vaaranna henkiä vaan se että hoitajille ei makseta palkkatasoa joka heille kuuluu


Ja senhän kansakin laajasti tunnustaa puoluekannasta riippumatta - että hoitajille pitää maksaa paremmin.


On jokseenkin uskaliasta lähteä vaaleihin tässä kansalaisten näkemystilanteessa sivuuttamaan heidän tahtoaan että hoitajien työtä pitää myös palkassa kunnioittaa.

Etenkin vaalien alla tuo on uskaliasta senkin takia että ei kansalaiset sitä pitkään muistamatta hyväksy - että hoitajien kunnioittamattomuuden, heidän palkkojensa nostamisen välttelyn ja jopa perustuslaillisen lakko-oikeuden romuttamisen tähden - Suomesta romahtaa omavaraisuus hoitajissa - samalla kun Suomen palkkataso on kilpailukyvytön ulkolaisten hoitajien tulla kun muualla on paremmat palkat ja työtä saatavilla - myös suomalaisille erittäin korkean työtason hoitajille. Jonne heitä myös menee. Samalla karatessa myös tärkeää lapsentekokykyä ulkomaille.

On menossa tämän vuosikymmenen suurin tyhmyys Suomessa kun hoitajaomavaraisuus tuhotaan lyhytnäköisellä pikkusieluisuudella ja silkalla kyvyttömyydellä edes alkeellisesti ajatella ja toimia eettisesti.

Suomessa on vallalla pahasti älyllisesti ja eettisesti degeneroitunut oikeistokonservatiivinen poliittinen kulttuuri mediaa myöten joka ei alkuunkaan käsitä mitä tuhoisia tyhmyyksiä se on nyt tekemässä.

Tuhoamassa hoitajaomavaraisuuden - vailla mitään toivoa keinosta korvata sitä mitenkään.

Kuinka voikin olla tällaista poliittista tyhmyyttä tässä maassa.


SOSIAALI- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi (kesk) sanoi aiemmin keskiviikkona, että hallituksen esityksen käsittely jatkuu normaalisti.

”Lakiesityshän on laajempi, eli se ei koske vain näitä kolmea lakonuhkaa. Se koskee yleisemmin myös mahdollisia tulevia lakonuhkia sellaisiin toimintoihin, joissa työtaistelut voivat vaarantaa terveyden tai hengen”, hän sanoi. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat