Varakkuuskoodattu, köyhyyskoodattu ja vapaa sielu koodattu elämä

 Varakkuuskoodattu, köyhyyskoodattu ja vapaa sielu koodattu elämä


Varakkuuskoodattu elämä - pitää olla huvipurret, huvilat, kalliit autot - kaikki se jolla voi päästä ja samaistua varakkaisiin ja samalla päästä tai joutua kilpailemaan kuka on toista parempi.

Köyhyyskoodattu elämä on olla koko ajan raastavassa tietoisuudessa että jos olisi enemmän rahaa voisi olla ja elää kuin varakkaat, päästä samaistumaan heihin ja kilpailemaan paikasta varakkaiden joukossa. Tavoitteena elämän tarkoitukseksi asti


Vapaa sielu koodattu elämä - rahalla on vain merkitystä jotta sillä saa ostettua sitä jolla on aineetonta arvomerkitystä ostajalleen - niin että se minkä on ostanut antaa tyydytystä siinä tarkoituksessa mihin tavara tai asia on ostettu. 

Rahalla ollen vain sitä potentiaalirvoa jonka sillä voi tyydytyksekseen hankkia ja käyttää. Muulla rahalla ei ole merkitystä.

Eikä ole mitään ohi tuon rahan tarkoituksen, ei kilpailua rahan määrässä kenenkään kanssa, ei kilpailua kenenkään kanssa  minkään tavaran suhteen.

Mikään kilpailu ei ulotu vapaan sielun koodatun elämän piiriin - on vain rahalla hankittu tavara joka tuottaa halutun  tyydytyksen.

Mikään kasa rahaa ei merkitse mitään eikä sillä ole mitään hyvää potentiaalia - jos se mikä tuottaa tyydyksen on sekä rahana käytetty että tavarana hankittu.

Vapaan sielun koodattu elämä on siis hyvin tietoinen 1. Mikä häntä kiinnostaa 2. Mikä häntä tyydyttää ja 3. Ja mikä antaa kiinnostavia haasteita ja merkityksiä elämään.


Siinä kaikki - ei mitään vertailua kehenkään - ei kateutta ja katkeruutta ei kilpailua -  ei kulutuksen tai elämän pakkovaatimuksia, pakkohankintoja - joita sosiaalinen yhteisö ja kilpaileva ilmapiiri vaatii.


On vapaan sielun koodattu tietoisuus mitä haluaa ja miten sen toteuttaa. On vain tyydyttävää vapaan sielun elämää - jota ei ulkoinen pääse häiritsemään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat