Pitäähän tämä terveydenhuollon vaara rautalangasta vääntää että eduskunta ja oikeistosomen hyödylliset idiootit ymmärtää

  Pitäähän tämä terveydenhuollon vaara rautalangasta vääntää että eduskunta ja oikeistosomen hyödylliset idiootit ymmärtää


Jos ei hoitajien kunnioitusta ja palkkausta saada nopeasti kuntoon - ja ellei Apotti-ohjelman lääkäreiden joukkoeroon johtavaa vaarallista häiriötekijää heitetä terveydenhuollosta ulos.

Kaatuu terveydenhuolto tilaan.

Jossa se on pakko myydä ulkolaisille sijoittajille ja yrityksille.

Jonka jälkeen hoitajat ja hoito ja hoidon etiikka on mitä sattuu ja vanhuksia joka paikassa peitellään nukkumaan lattialla jos he putoavat sängystä.

Ja jos olet vähänkään köyhä tai sairas jopa keskituloinen vanhus niin kuolet vuosikymmenen aiemmin kuin nykyvanhukset.

Koska kyyniset ulkolaiset terveydenhuollon sijoittajat ovat kiristäneet lait perustuslakia myöten ja lahjoneet niiden valvonnan monopolillaan haluamalleen tasolle. Joka on tyyliä ilmoitetaan kohteliaasti niistä ennen tarkastuskäyntiä.

Ja Suomessa vallitsee nykyisen sijaan alikehittyneiden maiden terveydenhuoltohelvetti jossa etiikka on korvattu kokonaan kaikilta kohdiltaan rahalla.

Ja tätä Suomen oikeisto ajaa takaa.

Ja tätä myös EU:n pitäisi lujalla ohjauksella ehkäistä.

Sillä suomalaisen terveydenhuollon ryöstön jälkeen putinilaishenkinen kyyninen raha ryöstää menetelmillään muidenkin EU-maiden terveydenhuollon.


Vaara on akuutti ja hirmuinen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat