Riittääkö Ukrainalla paukut Venäjän ajamiseksi pois Ukrainasta - kyllä riittää

 Riittääkö Ukrainalla paukut Venäjän ajamiseksi pois Ukrainasta - kyllä riittää



  1. Uusi kommentti

    Putin taitaa jäädyttää konfliktin tähän. Alueet liitetään Venäjään ja jos Ukraina hyökkää niiden kimppuun, kyse on maiden välisestä sodasta. Varmaan Venäjä tuo varusmiehet kaivamaan uudet raja-asemat sellaiseen muotoon, ettei ensi keväänä niitä helposti murreta. Uskooko kukaan, että ensi keväänä taas jatketaan, jos Venäjä lopettaa sotimisen tähän.

    Saisi sota loppua jo. Turhaa ihmisten tapatusta. Ukraina saa pitää Harkovan ja Odessan ainakin. Nyt on mitelty voimia ja Ukraina sai voittoja, joista se voi olla ylpeä. Enempään ei riittänyt paukut.

    0
  2. eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #3747044 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommentti

    Kyllä riittää, venäläisten ajamiseksi koko maasta Krimiä myöten.
    Ja länsi tulee tukemaan sitä loppuun saakka.
    Miksi.

    Siksi että maailmanpolitiikassa ei pidä antaa mitään tilaa Putinin aloittamien kaltaisille valtiollisille toimille. Ei mitään tilaa

Scholzin mukaan Putin uhkaa tuhota sodallaan paitsi Ukrainan, myös oman maansa. Hän vetosi New Yorkiin kokoontuneisiin maailman johtajiin, jotta he Ukrainaa sekä nykyistä kansainvälistä järjestystä puolustettaisiin.

– Katsommeko avuttomina sivusta, kun jotkut haluavat singota meidät takaisin maailmaan, jossa sodankäynti on politiikan jatke, jossa itsenäisten maiden on liityttävä yhteen vahvempien naapureidensa tai siirtomaaisäntiensä kanssa, jossa hyvinvointi ja ihmisoikeudet kuuluvat harvoille ja valituille? Scholz kysyi. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat