Älymystö -termi pitäisi korvata uudella operatiivisemmalla termillä - älyämistö.

 Älymystö -termi pitäisi korvata uudella operatiivisemmalla termillä - älyämistö.


Älyämistöstä innovatiivinen älyämistö on se joukko jonka kimppuun käydään lähes joka suunnalta, syrjitään, vähätellään jne.

Erityisesti konservatiivisen pysähtyneistön - joka ulottuu yli koko poliittisen arvokartan - kateusosaston taholta nousee kateus niminen pahaolo suureksi syyksi käydä rajusti innovatiivisen älyämistön kimppuun - jolla on ne ominaisuudet joita konservatiivisella pysähtyneistöllä kadehtiessaan ei ole tai on hyvin rajallisesti - kyky älytä muutakin kuin mitä ovat koulussa päntänneet, käytännössä oppineet tai median toistotaonnan kautta korviensa väliin saaneet - niin että eivät millään osaa ja edes uskalla nähdä asioita muuten kuin miten ne ovat tai väitetään olevan.

Myös asiantuntijat syrjivät innovatiivista älyämistöä koska ovat usein historiadeterministisiä - mutta eivät uskalla hyökätä avoimesti vastaan sillä pelkäävät joutuvansa innovatiivisen älyämistön ryöpyttämäksi. Niinpä asiantuntijat kuten mediakin jää aina historian kirjoituksen kynäksi - ei kirjoittajaksi.

Media joka nojaa tulonsa konservatiivisen pysähtyneistön talutteluun ja loputtomilla huuhaa populismeilla rahastukseen on jo määritelmänomaisesti innovatiivista älyämystöä tallovaa ja syrjivää - käyttäen sitä keinoa mikä medialla on - sensuroimalla innovatiivisen älyämystön julkisuuden portinvartijakeinollaan.

Myöskään poliitikot ei lähes kattavasti pidä innovatiivisesta älyämistöstä - sillä poliitikot ovat lähes kattavasti historiadeterminismin tai populismikannatuksensa vankeja - joka populismi perustuu lähes aina konservatiivisen pysähtyneistön liehakointiin.  Ja siksi se ei siedä ollenkaan heidän poliittisen olemassaolonsa perustan nakertamista millään innovatiivisella älyämistösyydellä jossa he eivät itsekään pysy kärryillä. Saati kannattajansa.

Erityinen innovatiivisen älyämistön torjuja on ne poliitikot jotka pelaa kaikilla asioilla aina valtapeliä - ja joutuvat kokonaan ulos pelikentältä innovatiivisen älyämystön kanssa - sillä noilla poliitikoilla on vain pelisilmää - ei juuri muuta. He ovat kuin puseron rintamukseen liimattu hokematarra edustaen muka koko politiikkaa.

Erityinen poliitikkoryhmä on tietysti valta- ja mainekiipeilevät poliitikot jotka ei kunnioita tekijänoikeuksia - vaan ovat kuin kasakat - ottavat kaiken hyödykseen mikä ei ole sidottu kiinni. Häikäilemättömästi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat