Lavrov yliyleistää - Suomi vastustaa vain Putinin hallinnon aggressiivisimperialistista ulkopolitiikkaa ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan

 Lavrov yliyleistää - Suomi vastustaa vain Putinin hallinnon aggressiivisimperialistista ulkopolitiikkaa ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan


Ja toteaa realiteetin että  oman valtionsa laittoman hyökkäyksen toiseen valtioon hyväksyvän kansan on kärsittävä hyökkäyksen poliittisesta hyväksymisestään.

Yle

" Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on kommentoinnut lehdistötilaisuudessaan ulkoministeri Elina Valtosen (kok.) haastattelua The Washington Postille.

– Rouva Valtonen ei ole näköjään kokenut diplomaatti ja sanoi suoraan, että pakotteiden tarkoitus on tehdä kipeää tavallisille venäläisille, Lavrov sanoi Venäjän valtiollinen uutistoimisto TASSin jakamassa videossa.

Venäjän ulkoministerin mukaan Valtosen lausunto siitä, että venäläisten on maksettava hinta sodasta, on töykeä.

Hänen mukaansa Suomi ”talloi jalkoihinsa maineensa ja puolueettoman asemansa” ja ”Suomi on siirtymässä lännen Venäjää vastustavan kampanjan eturiviin”.

Ulkoministeri Valtonen sanoi eilen julkaistussa WP:n haastattelussa, että tavallisista venäläisistä pakotteet voivat tuntua epäreiluilta. Suomen ulkoministerin mukaan on kuitenkin tärkeää osoittaa Venäjälle ja venäläisille, että epäoikeudenmukaisella ja laittomalla sodalla on hintansa. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat