Onhan Ukrainalla sodassa ihmease Venäjään nähden - laatu vastaan määrä

Joka tapauksessa on niin että Venäjän nykyinen hallintomalli ja ulkopolitiikka on ajanut pahasti ja peruuttamattomasti karille - ja jos muutos noihin ei synny oma-aloitteisesti se syntyy väkivaltaisesti Venäjän sisältä käsin.


 Onhan Ukrainalla sodassa ihmease Venäjään nähden - laatu vastaan määrä


Yle

" Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan Yhdysvaltain Ukrainalle toimittamat Abrams-panssarivaunut eivät tule vaikuttamaan ”millään tapaa” sodan lopputulokseen, uutisoi yhdysvaltalaislehti Washington Post.

– Ei ole olemassa ihmelääkettä tai yhtä asetta, joka voisi muuttaa joukkojen voimasuhdetta taistelukentällä.

Hän kuitenkin myönsi Abrams-panssarivaunujen olevan vakavasti otettavia aseita, mutta totesi niiden ”palavan” kuten muidenkin aseiden. Peskov myös arvosteli Yhdysvaltain antamaa aseapua Ukrainaan.

– Amerikkalaiset jatkavat epäsuoran osallistumisen kasvattamista tähän konfliktiin.

Ukraina ilmoitti maanantaina ensimmäisten Abrams-panssarivaunujen saapumisesta. "


Kun Venäjä korvaa koko ajan jalkaväessä laatua määrällä - niin Ukraina korvaa määrää laadulla.

Mutta se Venäjän asevoimien määrän varasto hupenee koko ajan.

Venäjän väkiluku 143,4 miljoonaa - Ukrainan väkiluku 43,8 miljoonaa. 

Kun Venäjän väkiluvusta poistetaan kenties miljoonat ulkomailla asuvat ja sinne paenneet asevelvollisuusikäiset sekä Moskovan 12,6 miljoonaa asukasta ja Pietarin 5,3 miljoonaa asukasta asevelvolliset - joita sotaan ei laiteta ettei eliitin lapset kuole.

Ja lisätään siihen Venäjän sodanjohdon ja upseeripäällystön käsittämätön osaamattomuus luokkaa pitää Sevastopolin laivaston päällystön kokous päämajassa jolloin Ukraina tappoi heidät kaikki kerralla.

Ja se että yhä yleisemmäksi tankiksi Venäjällä taitaa tulla T-64 panssarivaunu samalla kun Ukrainalla on huippumodernit Abrams, Leopard ja Challenger.

Niin mitä pidempään Venäjä sotii antautumatta - niin sitä varmemmin sille käy näin.

Ukrainalaisten pienemmän väkiluvun ero jalkaväkivoimassa Venäjään kutistuu päivä päivältä ja niin että Ukrainan jalkaväkeä on pian enemmän kuin Venäjän.

Lisäksi Venäjä joutuu panemaan sotaan Moskovan ja Pietarin eliitin lapsia.

Josta saattaa seurata se - että todettuaan helvetin surkean Venäjän sodankäyntitaidon - seurauksella että Venäjän eliitin lapset ITSE joutuvat tapettavaksi.

Syttyykin tunne ja reaktio - Putinin hallinto on pettänyt eliitin osaamattomuudellaan - josta saattaa seurata se että Putinin hallintoa ja siloviikkeja aletaan tappaa eliitin omien lapsien sijaan.

Näin siis - jos Venäjä pian ei ymmärrä antautua ja vetäytyä Ukrainasta.

Ja - tällä asetelmalla lännellä on erittäin helppo ja mielekäs tilanne varustaa ja rahoittaa Ukrainaa - kun samalla Ukrainasta tulee Suomen ja Israelin tasoinen sotilaskyvykkyys sillä Euroopan kolkalla. Ja sekä EU:n että Naton jäsen.

Ja ukrainalaisilla saattaa jäädä kostonhalua hampaankoloon niin että he lähtevät jahtaamaan venäläisiä pois Afrikasta ja Lähi-Idästä, Georgiasta, Moldovasta jne.

Venäjän siis kannattaisi hyvän sään aikana antautua ja vetäytyä Ukrainasta ennen kuin Moskovan ja Pietarin eliitti nousee tuhoisaan kapinaan.

Ja Venäjän pitäisi vetäytyä miettimään sitäkin - olisiko jatkuvan julman diktatuurikierteensä katkaisemiseksi - parasta hajottaa Venäjä itsenäisiksi demokraattisiksi osavaltioiksi - ja hävittää Kreml maan päältä - niin kuin aikoinaan hävitettiin Berliinin muuri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat