Suomen kansantalouteen pitää raivata väkisin - myös yritykset lailla velvoittaen - lapsenteon ertyistuettu 3 vuoden jakso - vaikkapa 23 - 26 vuotiaille

 Suomen kansantalouteen pitää raivata väkisin -  myös yritykset lailla velvoittaen - lapsenteon ertyistuettu 3 vuoden jakso - vaikkapa 23 - 26 vuotiaille

Siitä voisi tulla yhteiskunnan normi. Jota edeltäisi 20-23 ikäisenä kumppanin haun normi. Ne voisi tietoisesti ja tavoitteellisesti ankkuroida suomalaisen yhteiskunnan kulttuuriin.

Se olisi väkevä keino saada syntyvyys kertahyppäyksellä nousuun.

23 vuoden iässä on pääosin ammatti hankittu ja loppuopintoja voi jatkaa kotonakin - työhön menoa voi siirtää muutamalla vuodella - työhön mennessä on vanhemmuuden kautta aikuiseksi kypsempi ja sitä myöten parempi työntekijä. Ja lapsetkin olisivat henkisesti terveempiä kun koti on turvatusti vakaampi ja turvallisempi.

Wahlroosin kyyninen ja kaikki arvot talouskyynistävä kyyninen kapitalismi pitää karistaa pois suomalaisesta yhteiskunnasta.

Rahanteko ja omaisuus ei saa olla mikään itseisarvo millään tavalla - etenkään vailla mitään laajempia ja syvempiä velvollisuuksia.

Ja jos mikä on nyt kansallinen kaikkien tahojen velvollisuus - on syntyvyyden nosto.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009867143.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat