Asia jota kaupungeissa ei ymmärretä

 Asia jota kaupungeissa ei ymmärretä


https://www.iltalehti.fi/talous/a/7cd002fe-e729-4491-8889-4d89b600a79f

1. Tappakaa ydinkeskustasta ensin sosiaalisuus ja sosiaalinen vetovoima - erityisesti sillä että viette sosiaalisuuden kaupallisen maksumuurin taakse - niin satavarmasti ette saa keskustaan ahneiden kauppaliikkeiden mielestä "hyödyttömiä ihmisiä jotka ei osta mitään" - niin ei synny sosiaalisuutta eikä tunnetta että ihmisten sosiaalisuutta arvostetaan ja kunnioitetaan - ja se loukkaa ihmisiä.

2. Ei sosiaalisuutta synny siitä että joku ostaa t-paidan - mutta t-paidan osto saattaa syntyä siitä kun ihmiset tulee sosiaalisista syistä paikalle.

3. Tappakaa ydinkeskustasta kulttuuri - niin kuin kulttuurivihamielinen Suomi tekee - niin satavarmasti ei tule ketään ydinkeskustan kivijalkakauppoihin ja ne kuolee

4. Ydinkeskustoissa kulkee töihin meneviä ihmisiä jotka ei ole tulleet sinne seurustelemaan ja ostamaan t-paitoja.

5. Mikään ei tee ihmistä niin yleistyhmäksi kuin ahneus, teknologiaorientoituneisuus, kulttuuriynseys ja kirsikkana kakun päällä urheiluriippuvuuus.

Sellaisille ihmisille pitää kaikki selittää kun heiltä on kadonnut käsitys ihmisen elämästä - ja tilalle on tullut kuin kloonattuna loputon kapeus yleisen sivistyksen puutteineen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat