Xi ja Putin ovat jo menettäneet pelin - heidän valta-asemansa on mennyttä. Sillä heidän huijauksensa kannatus ympäri maailmaa on jo käytännössä romahtanut.

 Xi ja Putin ovat jo menettäneet pelin - heidän valta-asemansa on mennyttä. Sillä heidän huijauksensa kannatus ympäri maailmaa on jo käytännössä romahtanut.


Putinin ja Xin ydinasepeli ja sen nykyseuraus

Venäjä ja Kiina pelasivat ydinasepeliä syöttelemällä sitä toistensa lapaan - Putin uhkaili ydinaseella ja Xi sanoi ettei sallisi ydinaseen käyttöä.

Kun nuo ydinaseet neutraloitiin mm minun toimestani blogissani samalla pelillä - ei Putin käyttäisi ydinaseita koska Xi ei sallisi.

Oli Kiinan pakko astua aseineen ja laivoineen uhkailemaan Putinin rinnalle niillä - koska ydinaseuhka ei enää toiminut - ja koska Putin ja Venäjä on vaarassa romahtaa jos länsi hyökkää sillä Venäjällä kyky puolustaa itseään on nyt erittäin heikko.

Samaan aikaan Putinin kannatus aiemmissa tukijamaissa on romahtanut ja romahtaa edelleen. Joka sekin on syy Kiinalle astua aseineen uhkailemaan Venäjän rinnalle.

Kun samaan aikaan myös Kiinan talouselämäkin pankkeineen kääntää selkäänsä Putinille.

On Putinista tullutkin Xin ja Kiinan kaulaan ripustettu myllynkivi - joka uhkaa vetää niin Xin kuin Kiinan muunkin johdon meren pohjaan kun Xin ja Putinin yhteinen hybridihuijaus menettää tehoaan ja tukijamaat yhä enemmän katoavat.

Joten Xi ja Putin on pakkoraossa - heidän on aloitettava sota tai ei - sillä heidän pelinsä huvittaa muita yhä vähemmän mukaan lukien tukijamaat - sillä niitä kuten Intiaa ei vähääkään kiinnosta se että sota vetää Intiankin talouden syvään miinukseen ja uhkaa Modin asemaa hänen mentyään Putinin hullutteluun mukaan.

Xillä on tilanne tyly - aloitti hän sodan tai ei - hänen asemansa on mennyt - sillä ei kiinalaisetkaan halua sotaa - sillä siinä ei ole heille vähäisintäkään järkeä.

Kiina on jo hävinnyt taloussotaosuuden - sillä kun länsi lyö kaikki talousyhteydet poikki putoaa Kiinan talous heti polvilleen - sillä sen kauppakumppaneidenkin ja tukijoiden talous ovat riippuvaisia siitä että talousyhteydet lännen kanssa toimii.

Sodan suhteen Xin tilanne on vielä epätoivoisempi - Xin ja Putinin yhteiseen hyökkäykseen länttä kohtaan ei siis ole muulle maailmalle mitään hyötyä ja järkeä - ja Putinin ja Xin yhteisesti aloittama sota olisi sellainen jossa Kiinan olisi pantava kaikkensa peliin sillä Putin ei pärjää sodassa yksin - ja kiinalaiset  kuten Venäjän aiemmat tukijamaatkaan kansalaisineen eivät kannata sotaa - sillä siitä ei ole yhtään mitään hyötyä vaan vain haittaa heille joka vetää kaikkien BRICS maidenkin talouden syvyyksiin.

Tämä kaikki tarkoittaa.

Xi, Kiinan keskusjohto ja Putin ovat menettäneet jo pelin - sillä Putinin hullutuksia ei kukaan halua, kukaan ei usko Putinin pärjäävän yksin lännelle sodassa, kukaan ei halua Kiinan alkavan sotimaan - sillä siitä ei ole kenellekään maailmassa yhtään mitään hyötyä eikä kukaan näytä haluavan ryhtyä Putinin ja Xin rinnalle sotimaan.

Kun taas lännen valtiot koko ajan tiivistää välejään ja niiden motivaatio estää Putinin eteneminen kasvaa kasvamistaan - myös sotien jos on pakko.

Xi ja Putin ovat jo menettäneet pelin - heidän valta-asemansa ja arvovaltansakin maailmassa on mennyttä. Sillä heidän huijauksensa kannatus ympäri maailmaa on jo käytännössä romahtanut.

Sillä kukaan maailmassa ei halua sotaa jolla Putin ja Xi uhkailee - johon uhkailuun he ovat pakotettuja heidän pelinsä mentyä täysin pieleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat