Aforismi. Mistä tahansa syystä voimakkaasti tempoileva kuluttajiin kohdistuva hintajärjestelmä ei voi olla sallittu sillä se rikkoo ihmisten talouden tärkeimmän perustan - ennustettavuuden.

 Aforismi.

Mistä tahansa syystä voimakkaasti tempoileva kuluttajiin kohdistuva hintajärjestelmä ei voi olla sallittu sillä se rikkoo ihmisten talouden tärkeimmän perustan - ennustettavuuden.

Lisäksi kaikki yhteiskunnat maailmanhistorian ensimmäisistä yhteisöistä alkaen on perustunut luonnon ja luonnonvoimien ennustamattomuuden tasoittamiseen niin että yhteiskunnassa on ennustettavuutta.

Siksikään ei voi olla niin että energiantuotannon luonnonvoimien ennustamattomuudesta johtuva energian saannin ennustamattomuus syöksyy energian hinnan ennustamattomuutena rikkomaan yhteiskunnan talouden perusyksikön ihmisten talouden tärkeintä asiaa ennustettavuutta.

Yhteiskunnan kuin yhteiskunnan vuosimiljoonien peruskalliota ennustettavuutta ei pidä rikkoa ja saattaa kaaokseen millään syyllä - etenkään luonnonvoimien vaihtelulla.

Sehän on sama kuin tornadon lähestyessä levittäisi kaikki kodin irtaimiston pihalle ja lukitsisi kaikki ovet ja ikkunat auki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat