Diktatuurien kaipuu ja ääriliikkeet ja muut hullut on loppujen lopuksi hätähuutoja neuvottomuudesta nykyhetken suurten ongelmien edessä.

 Diktatuurien kaipuu ja ääriliikkeet ja muut hullut on loppujen lopuksi hätähuutoja neuvottomuudesta nykyhetken suurten ongelmien edessä.

https://www.mikrobitti.fi/blogit/hiltunen-myonnan-musk-on-taysi-nero-mutta/dd69a65a-4d8f-4bd2-8658-8800719dd0e2

Mutta niiden ratkaisu ei ole muiden diktatuurien ohella myöskään teknologiadiktatuuri joka fantasia näyttää kasvavan teknologiassa.

Ehei - ratkaisun lähtökohta on panna teknologia jäähylle - syrjään - olemaan tekemättä mitään - sillä teknologia ja sen kaikenpuolinen ahneus on pääsyy maailman ongelmiin - ja miten se voisi ratkaista ongelmat joka on ne aiheuttanutkin.

Sehän on sama kun pistettäisiin vangit vartioimaan vartijoita ettei he tule häiritsemään vankien rikollisia touhuja vapaudessa.

Toiseksi teknologia on sokea näkemään miten se teknologiafanaattisuudessaan kävelee koko ajan muiden arvojen yli.

Teknologian pitää siis poistua näyttämöltä katsomoon katsomaan muiden arvojen tarinaa joissa sanaa teknologia ei mainitakaan.

Sitten me voimme päästä niiden arvojen ja realiteettien juurille miten maailman ongelmat ratkaistaan - teknologiasta ei siihen ole.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat