Teknologian ihmiskuntaan kohdistuvan tuhoisuuden ydin on tässä

 Teknologian ihmiskuntaan kohdistuvan tuhoisuuden ydin on tässä.

Teknologia on ominut itselleen käsityksen - ja työntää ihmisiäkin siihen käsitykseen.

Että kaikki aineettomat arvot on teknologiassa - ettei teknologia luo niille edellytyksiä ja luo niitä.

Vaan että aineettomat arvot on teknologiassa - aineettomia arvoja ei ole edes ilman teknologiaa.

Mutta se on sekä - raskaan sarjan huijaus - että tieteen vastainen epätotuus - mutta myös ihmiskunnalle tuhoisa - ihmiskunnan viimeinen aate.

Miksi.

Siksi että 

1. Kaikki aineettomat arvot oli ihmiskunnassa olemassa ennen teknologian pieniäkään askelia

2. Aineettomat arvot olivat myös itsenäisiä ja riippumattomia - päinvastoin kuin nykyisin - että aineettomat arvot on yhä enemmän kahlittu teknologiaan - myös taloudellisesti niin että teknologia ottaa rahat aineettomilta arvoilta - ja investoi ne teknologiaan - mutta ei teknologiariippumattomasti aineettomiin arvoihin.

3. Suomesta ollaan tekemässä Orpon oikeistohallituksen toimesta TEKNOLOGIA TOTALITARISMIA - kulttuuria ja sotea ajetaan alas, rahoja pannaan Orpon tunnin junaan Turkuun - ja mikä pahinta työmarkkinaneuvottelutkin hoidetaan työmarkkinaneuvottelematta - lakiin säädetyssä vientivetoisessa työmarkkinamallissa jossa teknologia ottaa isoimmat palkat ja määrää alemmas aineettomien arvojen palkat.

4. Samalla kun teknologia imee itseensä aineettomat arvot - joissa ihmisten elämä tapahtuu - teknologia paitsi tuhoaa aineettomia arvoja ja tekee niistä teknologian orjia - niin teknologia myös tuhoaa luontoa - teknologia tuhoaa luonnon - ei aineettomat arvot.

5. Siksi teknologiatotalitarismin aate on ihmiskunnan vaarallisin aate - aseet ja sotakin ovat myös teknologia totalitarismia - jos joku ei sitä ole tullut ajatelleeksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat