Eikö kokoomuksessa vieläkään tajuta että alijäämän kansantalous-sisäpiirimäinen kulujen leikkaus ei riitä mihinkään.

 Eikö kokoomuksessa vieläkään tajuta että alijäämän kansantalous-sisäpiirimäinen kulujen leikkaus ei riitä mihinkään.

https://www.verkkouutiset.fi/a/mina-tykkaan-alentaa-veroja/#fab0e794

Ellei vientiä saada potkaistua kasvuun - näköjään potkuilla yritysten johtajille - kun alijäämäojaa on kynnetty jo 16 vuotta - eikä sitä selitetä niin pitkään jatkuneena millään kansantalous-sisäpiirihöpinöillä - vaan syy on satavarmasti yritysjohtajien vientikyvyttömyys ja -laiskuus. Ja sellaiseksi luotu optioita ilman vientituloksia johtajapalkkioiden kulttuuri. Että saatana johtajat palkataan kuntiakin myöten jo optioilla - ilman minkäänlaista tuloksentapaistakaan näyttöä. Ennen sentään  provision sai vain tuloksesta nyt sen saa jo tullessaan työhön - mikäs siinä sitten on järjestellessä työnsä mukavaksi - kun optiot kattaa valmiiksi sen ettei saa mitään aikaan - ja senkin kun saa potkut.

Se jos mikä saa huijarijohtajat liikkeelle. Jotka sitten ovat mielissään tullessaan erotetuksi kuin erottuaankin. Mikä tässä asiassa on tilanne hyvinvointialueiden johtajaeroissa. Ja kunnanjohtajien eroissa.

Ja silläkin on vaikutusta että Suomessa pääideologina häärää pelkkään kansantalous-sisäpiiritonkimiseen erikoistunut Björn Wahlroos. Eikä todellakaan mikään vientiguru.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat