Talouselämän hölmöilemänä Suomen sisäisen ja ulkoisen investointihalukkuuden summa plus miinus nolla

 Talouselämän hölmöilemänä Suomen sisäisen ja ulkoisen investointihalukkuuden summa plus miinus nolla.

Yle

https://yle.fi/a/74-20114543

Sotilasliitto Naton jäsenyys lisää eniten pienten ja keskisuurten yritysten haluja investoida Suomeen. Asia ilmenee Suomen Yrittäjien teettämästä Yrittäjägallupista.

Seuraavaksi eniten investointihaluja Suomeen lisää pk-yritysten mielestä ennakoitava toimintaympäristö, energian saatavuus, turvallisuus ja infrastruktuuri.

Sen sijaan suurimmiksi investointeja jarruttaviksi tekijöiksi pk-yritykset listaavat ay-liikkeen toiminnan, kasvavan julkisen velan, verotuksen tason ja satamien työtaistelut sekä talouden näkymät. "

Talouselämän tahallaan konfliktoidessa toimillaan suhteensa työmarkkinaosapuolena - ay-liike väistämättä reagoi oikeistolaisen talouselämän jyräämiseen lakoilla yms - koska se on sen tehtävä.

Kun tähän lisätään Orpon oikeistohallituksen harrastama täydellisen turvattomuuden lisääminen pienituloisten heitteillejättöpolitiikallaan.

Niin se investointihalukkuus minkä Nato tuo - kumotaan talouselämän itsensä toimesta sillä sisäisellä turvattomuudella ja työmarkkinajyräämisellä ja Orpon hallituksen turvattomuusvyöryttämisellä.

Plus sillä että perussuomalaiset tuhoaa työvoimaperäisen maahanmuuton ja talouselämä ja hallitus syntyvyyden niin että Suomi kuihtuu työvoimaltaan. 

Jolloin Suomesta jää jäljelle vain Naton kasarmitalous ja poliisivaltio.

Niin että taatusti ei ulkolaiset tahot halua investoida Suomeen muuta kuin kansantaloutta ryöstääkseen tyyliin Caruna - josta oikeisto ja talouselämä ei edes siitäkään piittaa - sillä se kansantalouden ryöstö on niiden wahlroosilainen Suomen tuhoava täysahneuden henki arvoista piittaamatta. Wahlroosin ollen vuosikymmeniä jatkuvasti ylimmässä hallinnossa mukana kaikessa kansantalouden vahingonteossa mukaanlukien kartellit ja pankkien rahanpesu ja työmarkkinakonfliktointi. Aukaiskaa jo lopultakin silmänne Wahlroosin suhteen. Hän on Suomen kansantalouden ja hyvinvointiyhteiskunnan tuho.

Onko Suomessa koskaan nähty näin hölmöä talouselämää ja hallitusta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat