Kanadan pääministeri Trudeau - me emme ole emmekä tule röyhkeän ylimielisten kanadalaisten osakeomistajien kolonialistiseksi siirtomaaksi. Tämä touhu on suomalaisille diplomaattinen loukkaus.

 Kanadan pääministeri Trudeau - me emme ole emmekä tule röyhkeän ylimielisten kanadalaisten osakeomistajien kolonialistiseksi siirtomaaksi. Tämä touhu on suomalaisille diplomaattinen loukkaus.


Sähkönsiirtoyhtiö Carunan osakkeenomistajien toimintaan viitaten näyttääkö siltä - että Kanadassa on osakeomistamisen kulttuuri - ja ilmeisesti hallituskin - joka pitää Suomea - maailman kehittyneimpiin kuuluvaa valtiota mukaanlukien Euroopan vahvin puolustus ja NATOn pohjoisen puolustuksen uusi Yhdysvaltojen ylistämä valttikortti - jonakin mennen tullen rahastettavana kolonialistisena siirtomaanaan - ja joka Kanadan osakeomistajien kulttuuri - jota kaiketi Trudeaun hallitus suojelee - vieläpä pyrkii kävelemään yli Suomen demokratian ja korkealla tasolla olevan kuluttajasuojankin - jolla perusteella Suomen demokratia ja viranomaiset päätti panna aisoihin Carunan sähkönsiirtorellestämisen- ja nyt Caruna uhkaa vielä välimiesoikeudellakin panna valtion maksamaan siitä että Suomen demokratia päätti panna Carunan touhun laillisella oikeudella aisoihin.

Että me joutuisimme maksamaan jollekin kanadalaisten opettajien osakeomistajien porukalle - että menettelimme demokratian ja kuluttajansuojan suhteen niin kuin menetellä pitää. Minkälaisen kuvan tämä antaa nyt kanadalaisten opettajien sivistystasosta demokratian ja kuluttajan suojan suhteen maailmalla - tämän järkyttävän kanadalaisten opettajien touhuilun suhteen. Meillä sentään Suomessa opettajat poikkeuksetta kunnioittaa niin demokratiaa kuin kuluttajansuojaakin. Eikö Kanadassa niin olekaan - joka asettautuu  pääministerin kasvoilla niin sivistyneen näköiseksi maailmalla.

Katsoisit Trudeau vähän mitä kanadalaiset osakkeenomistajat touhuaa Suomessa. Tästä tulee Suomessa vihainen tahra Kanadan otsaan jos tämä Caruna pelleily ei Suomessa lopu.

Kanadan pääministeri Trudeau - me emme ole emmekä tule röyhkeän ylimielisten kanadalaisten osakeomistajien kolonialistiseksi siirtomaaksi.

Tämä koko Caruna asetelma on nyt suomalaisille demokratian kunnioittajille Kanadasta Suomen kansalle osoitettu diplomaattinen loukkaus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin