Onko valtionvarainministeriö syyllistynyt propagandistiseen valheelliseen petokseen vai kansanedustaja valehteluun

 Että tätä puhetta ihastellaan - jossa täysin perusteeton väite


Yle

Ensimmäisen kauden kansanedustaja Bergbom puhui torstaina eduskunnassa tuoreesta hallitusohjelmasta ja kritisoi edellisen, Sanna Marinin (sd.) hallituksen toimia.

– Kun hallitusneuvottelut alkoivat, tilannekuva, jonka hallituspuolueiden edustajat neuvotteluissa saivat, oli järkyttävä. Se oli täysin järkyttävä. Valtiovarainministeriön virkamiehet kertoivat, että viime kaudella on rahaa laitettu palamaan, että mistään ei ole kannettu vastuuta eikä huolta huomisesta, tulevien sukupolvien piikkiin 40 miljardia euroa velkaa, Bergbom lausui. "


Siis tämä kohta - joka panee valtiovarainministeriönkin petosepäilyn kohteeksi

" Valtiovarainministeriön virkamiehet kertoivat, että viime kaudella on rahaa laitettu palamaan, että mistään ei ole kannettu vastuuta eikä huolta huomisesta "


Kun velkaa on otettu - tulevaisuudesta nimenomaan huolta kantaen - niin koronan kuin energiakriisin vuoksi kuin puolustusvoimien vahvistamiseksikin. Jotka kaikki velanotot on eduskuntakin hyväksynyt.


Kun heitetään tuollaisia väitteitä pitää osoittaa missä kohdin vastuutonta velanottoa on tehty.


Muuten tuollainen on pelkkää oikeistopopulistista höpinää.


Ps. Ylen juttu on monessa mielessä kyseenalainen. Sen teki Jesse Mäntysalo joka on ilmeisesti Ylen rikostoimittajia - mutta silti hän ei näe - että puheessa olevassa esiinostamassani kohdassa joko valtiovarainministeriö tai kansanedustaja valehteli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat