Lännellä tulee olla tyly suoraviivainen linja Valko-Venäjään

 Lännen pitää lähteä siitä että Valko-Venäjä piiritetään joka puolelta mukaan lukien Ukraina erilliseksi saarekkeeksi joukoilla - jotka ovat herkkiä hyökkäämään jos Valko-Venäjä vähääkään länttä häiritsee. Samalla eristetään Wagnerin joukotkin sinne.

Nyt pitää lähteä siitä että ei odotella puolustusasemissa - vaan että hyökkäys on paras puolustus - kaikista suunnista - etenkin heikentynyttä Venäjää vastaan.


Lännellä tulee olla tyly suoraviivainen linja Valko-Venäjään


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a008f831-9f03-437b-8f46-d47483c02fca

Moskovan suunnitelmiin sopii, että Itämeren aluetta lähdetään epävakauttamaan Valko-Venäjän kautta. Tällöin ei puhuta Venäjän suorasta osallistumisesta, Hellenberg sanoo huolissaan. "

Tuo luo oikeuden kohdella Valko-Venäjää tylysti irrallaan Venäjästä .

Jos se vähänkään aiheuttaa lännen rajanaapureilleen hankaluuksia niin länsi hyökkää Valko-Venäjälle. Ja luo sinne 50-100 km turvavyöhykkeen -  jos ei Valko-Venäjä usko niin otetaan 50 km lisää.

Mutta jo ennen sitä lännen pitää viedä joukkoja Ukrainaan turvaamaan sen Valko-Venäjän rajaa. Wagnerin tulo sinne on hyvä peruste.


Jos taas Venäjä vähänkään häiritsee lännen joukkoja jotka turvaa Valko-Venäjän rajaa Ukrainassa - tai hyökkää yhtään länttä vastaan - niin lännen pitää tunkeutua Venäjälle joka suunnasta - ja valloittaa 50-100 km turvavyöhyke. Jos ei Venäjä sitä usko niin vallataan seuraavaksi 100 km vyöhyke lisää.


Länsi voi kutsua operaatioitaan sodan sijasta erikoisoperaatioiksi  - kyllä 50-100 km turvavyöhykkeen valtaaminen denatsifikaationa Putinin hallintoa ja Valko-Venäjää vastaan on ihan hyvä erikoisoperaatio.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat