Sotilaskohteita rakennetaan Valko-Venäjälle?? - onko Prigozhin saanut tehtävän hyökätä sieltä Ukrainaan

Sotilaskohteita rakennetaan Valko-Venäjälle?? - onko Prigozhin saanut tehtävän hyökätä sieltä Ukrainaan.

Nyt lännellä on hyvä sauma lähettää rajavartijajoukkoja Ukrainaan. 

Samalla länsi voi paineistaa Venäjää lisää viemällä Saksan 4000 sotilaan Viroon viemisen tavoin suuria joukkoja Venäjän muille rajoilla - valmiusuhkana siihen että Putin tarttuu taktisiin ydinaseisiin - tai hyökkää lännen rajavartijajoukkojen kimppuun Ukrainassa. Joiden tarkoitus on turvata Valko-Venäjän ja Venäjän raja. Uhkana se että lännen joukot vyöryy Venäjälle jos

1. Putin tarttuu taktisiin ydinaseisiin

2. Tai hyökkää rajavartijajoukkojen kimppuun eli hyökkää pohjoiseen Ukrainaan.

Venäläiset pitää rajata Ukrainan etelä- ja itäosiin josta ne ajetaan pois.

Ps. Putin keksii aina uusia uhkia - ja länsi ei vastaa niihin vastauhkalla. Nyt niin voidaan ja pitää tehdä. Muuten länsi on pelkkä Putinin pelle.

 Yle

Palkkasotilasyhtiö Wagnerille rakennetaan sotilasleirejä Mogilevin alueelle Valko-Venäjälle, kertoo venäläinen oppositiomedia Vertska.

Vertskan lähteiden mukaan rakenteilla on leiri yhteensä peräti 8 000:lle Wagnerin sotilaalle. Lisäksi muitakin leirejä on rakenteilla.

Vertska kertoo vahvistaneensa tiedon paikalliselta metsänhoitajalta ja hallinnon virkamieheltä. Lisäksi Wagner-sotilaiden läheiset ovat vahvistaneet joukkojen siirtyvän Valko-Venäjälle.

Lauantaina Wagnerin johtajan Jevgeni Prigožinin kerrottiin siirtyvän Valko-Venäjälle, mutta hänen olinpaikkaansa ei ole vahvistettu. "


Ps. Putin siirsi Wagner momentin Valko-Venäjälle ja nosti uhkan Kiovaa vastaan.


Lännen on vastattava tähän erikoisjoukoista muodostettavilla rajajoukoilla.

Ukraina saattaa hävitä sodan jos Putin saa muodostettua uudestaan Krim-rintaman. Se pitää estää.



Venäjä presidentti Vladimir Putinin piti puheen maanantaina valtiontelevisiossa. Puhe oli nauhotettu etukäteen ja kesti muutaman minuutin. Putin kommentoi ensimmäistä kertaa Wagnerin kapinaa sen päättymisen jälkeen.

Putin sanoi, että suurin osa Wagnerin sotilaista on patriootteja ja kiitti Wagnerin komentajia ja sotilaita, jotka välttivät verilöylyn.

Presidentti Vladimir Putin sanoi lyhyeksi jääneessä televisioidussa puheessa, että palkkasotilasyhtiö Wagnerin sotilaat saavat halutessaan mennä Valko-Venäjälle, liittyä Venäjän joukkoihin tai mennä kotiin perheidensä luo.

Aiemmin maanantaina venäläinen oppositiomedia Vertska kertoi, että Wagnerin sotilaille on alettu rakentaa leiriä Valko-Venäjälle.

Putinin puheesta ilmoitettiin vain hetki aiemmin maanantai-iltana. Venäläismediat kertovat lähteekseen Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin.

Venäläismedia Interfaxin mukaan myös Valko-Venäjän presidentin Aleksander Lukashenkan on määrä pitää puhe.

Lähde: Reuters




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat