Ukrainan osaava jalkaväki on sen voiton valtti - kuin sinnikkäät muurahaiset joille venäläiset ei mahda mitään

 Ukrainan osaava jalkaväki on sen voiton valtti - kuin sinnikkäät muurahaiset joille venäläiset ei mahda mitään


Kun pienet erittäin osaavat Ukrainan  jalkaväen ryhmät droonien tuella liikkuu missä vaan niin niitä on vaikea saada eliminoitua millään muulla kuin jälkaväellä - etenkin kun niillä on loputon tahto ja maltti ajaa venäläiset maasta. " Me teemme sen vääjäämättä taidolla ja maltilla vaikka siihen menisi vuosia. "

Niihin ei pysty tykistö, ei hävittäjät, ei helikopterit - päinvastoin ne pystyy kannettavilla ohjuksilla niihin moninkertaisesti paremmin. Ja drooneilla osoittamaan tykistölle maaleja.

Miinoituksien kimpussa niitä purkaen pienet ryhmät voi ahertaa kauan venäläisten tietämättä mitään - etenkin kun Ukrainan maaperä on helppo kaivautua suojapoteroksi - ja luoda miinoja raivaten reittejä itselleen ja muille päästä venäläisten selustaan ja sivustoille.

Ne voivat ottaa venäläisten miinat ne raivattuaan mukaansa. Ja kun venäläisillä täytyy vääjäämättä olla miinoittamattomia reittejä selustassaan - niin ukrainalaiset käy vaivihkaa miinoittamassa niitä venäläisten omilla miinoilla - kunhan ukrainalaisten droonit on tiedustellut missä venäläisten miinoittamattomat huolto ym reitit kulkee.

Ja siten venäläiset ei ole turvassa missään edes mennessään paskalle - nekin paikat ukrainalaiset voi vaivihkaa miinoittaa - lähtee paskantaessa henki ja tulee ihan ansaitusti vielä paskatkin päälle. 

Ryhmät voivat olla drooneilla huollettuina pitkiäkin aikoja reissuillaan - aina välillä tilaten droonien ruokakassin ja ammuslastin.


Ukrainalaiset jalkaväen ryhmät reittejä luoden ja venäläisten miehitysten seassa niitä yllätyksillä tuhoten milloin mistäkin suunnasta - ovat kuin ahkerat osaavat määrätietoiset muurahaiset - jotka uuvuttaa osaamattomammat ja motivoitumattomat venäläiset uuvuksiin - ja venäläiset hokee päivä päivältä yhä enemmän - ei tämä kannata, en minä jaksa.

Ukrainan osaava jalkaväki osaavalla droonituella on tehokkain ase Ukrainan sodassa - tyyliin: yksi ukrainalainen sotilas vastaa kymmentä venäläistä.


Ja sitten kun ahertavat ukrainalaiset ovat raivanneet reitit auki panssareille niin kaasu pohjaan panssareilta ja läpi koko Venäjän miehityksen Mustallemerelle saakka.

Ja kun ukrainalaiset ovat saaneet F16 hävittäjät niin ne tuhoaa venäläisten jokaikisen tykin venäjän puoleltakin joka ampuu vielä Ukrainaan - Ukrainalla on siihen täysi oikeus.


Venäjää odottaa sataprosenttisen varma tappio sodassa - ja venäläiset ympäri Venäjääkin saavat Ukrainan koston riesakseen ihan niin kauan kun se haluaa. Niin kauan kuin Venäjä suorittaa terroristisia iskujaan Ukrainan siviileihin. Ukrainalaisilla on siihen kiistaton kenenkään eväämätön oikeus - Venäjän kansan tulee kärsiä peto-Putinin tukemisestaan. Sekin on täysin oikein.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat